Seuraa meitä:       

Härkäviikon päätös kotihallissa IPK:a vastaan

KeuPan kolmen pelin viikko lähenee loppuaan, mutta lauantaina on vielä mahdollisuus sarjapisteisiin, kun vastaan asettuu Iisalmen Peli-Karhut. Viikon kaksi vieraspeliä ovat sujuneet mollivoittoisesti ja pisteet ovat jääneet haaveeksi. Perjantai-illan kamppailussa Imatralla Ketterää vastaan KeuPa oli unessa avauserän ja joutui avauserässä kahden maalin takaa-ajoasemaan. Toisesta erästä lähtien KeuPa sai pelistään paremmin kiinni, mutta lopulta Justus Mikkosen kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi.

Lauantaina kotikaukalosa sotureilta odotetaan kasvojen pesua ja viikon avausvoittoa. Maalinteon tehokkuus ja ykkössektorin maalipaikoille pääseminen tulee olemaan avainroolissa siinä, jääkö pisteet Keuruulle vai viekö Peli-Karhut ne Iisalmeen. IPK pääsee otteluun levänneenä keskiviikkoisen vierasvoiton jäljiltä. Tuolloin he voittivat Heinolassa Peliitat 1-4. Iisalmelaisten alkukausi on ollut äärimmäisen vaikea, mutta viime kierroksilla heidän otteensa on piristynyt. Lauantaina on mielenkiintoista seurata näkyykö KeuPan raskas viikko luistelunopeudessa tai jaksamisessa pelin loppuhetkillä.

Tervetuloa nauttimaan lauantaista Mestis-kiekon pariin ja kannustamaan KeuPa-soturit voittojen tielle! Ottelun jälkeen jälkipelit käydään paikallisessa Rock Bikessä, missä KeuPan pelaajat kertovat ottelusta ja mahdollisesti muustakin.

KeuPa HT – IPK 27.10.2018 klo 17.00 Keuruun jäähalli