Seuraa meitä:       

Lähdetäänkö voitolla tauolle

Tänään illalla on viimeinen mahdollisuus nähdä KeuPa HT kotihallissa ennen maaottelutaukoa, kun vastaan luistelee aina vaarallinen Jokipojat Joensuusta. Joukkueet kohtasivat Joensuussa kuukausi sitten, jolloin Jokipojat vei ottelun 5-1 numeroin. Silloin Soturit tuskailivat maalinteon kanssa ja vastustajan maalilla nuori Niilo Halonen lähes nollasi KeuPan 35 torjunnallaan. Nyt KeuPan maalinteon tehokkuus on parantunut ja etenkin puolustuspelaaminen petraantunut siinä määrin, että vastaavia lukemia tuskin nähdään tänään. 

Sarjataulukossa Jokipojat on kolmantena 25 pisteellään, kun KeuPa hivuttautui keskiviikkoisen voiton myötä kuudenneksi. Joukkeita erottaa kuusi pistettä, joskin Sotureilla on yksi mittelö vähemmän pelattujen sarakkeessa. Maaleja Jokipojat ovat mättäneet hieman KeuPaa enemmän, mutta kummastakaan joukkueesta ei ole erottautunut kuitenkaan mitään varsinaista pistelinkoa. Kummassakin joukkueessa kultakypärää pääsee kantamaan 11 pisteellä, jolla ollaan nipin napin parinkympin seutuvilla alkukauden pistepörssissä. 

Viime kauden keupalaisista Joensuuhun on päätynyt kaksi varsin kovaa nimeä. Lauri Huhdanpää palasi joen kaupunkiin vuoden tauon jälkeen, mutta viime kauden kaltaista lentoa ainakaan maalien muodossa ei ole vielä nähty. Sen sijaan Janne Väyrynen on ollut joukkueensa tehokkaimpia. Mielenkiintoista nähdä ex-soturien päivän kunto nykysoturien pihdeissä.

Parissa viime ottelussa se kuuluisa apina on lähtenyt useamman keupalaisen hartioilta.  Muun muassa herrojen Samuel Salonen, Janne Kumpulainen, Arttu Likola tai Waltteri Lehtonen maalihanojen aukeamista onkin Keuruulla odotettu vesi kielellä. Nyt kun on päästy vauhtiin, nälkä kasvaa syödessä. Jos kotijoukkueen puolustuspeli on viimekertaissa kuosissa ja hyökkäys jälleen napsun parempi, voi vuorostaan Jokipojat olla pulassa nälkäisten soturien kanssa. 

KeuPa HT - Jokipojat tänään klo 18.30. Tule kannustamaan KeuPa voittoon!