Seuraa meitä:       

Koululaisten tsempeillä KooVeen kimppuun

Keskiviikkona Keskustan ja Kivelän ala-asteella vietetään KeuPa tulee kouluun -päivää, jolloin on hyvä viimeistään unohtaa Suomen cupissa koettu finaalitappio. Reissua ja tapahtumaa Hartwall Arenalla ei varmaan kukaan paikalla olleista unohda hetkeen, areenan valot häikäisee vielä pitkään. Keskiviikon vastustaja on varsin mielenkiintoinen uusi tuttavuus Mestiksessä. Tampereen KooVee saapuu Keuruulle pitkän tauon jälkeen, Suomi-Sarja -vuosilta erittäin tuttu vastustaja.

KooVee on onnistunut alkukaudella raapimaan joitain arvokkaita voittojakin, mutta löytyy tällä hetkellä sarjataulukon viimeiseltä sijalta. KeuPa ja KooVee kohtasivat jo kerran tällä kaudella Hakametsässä, jolloin KeuPa vei voiton lukemin 1-3. Tamperelaisten nipusta löytyy myöskin mielenkiintoisia nimiä keuruulaisille, muun muassa KeuPa-kasvatti Joni Mäkelä ja vanhat tutut Kristian Tikka sekä Riku Sihvonen.

Viime vuosilta tuttu ja perinteikäs KeuPa tulee kouluun -tapahtuma rikkoo pelaajien pelipäivän rutiineja ja tekee koululaisten päivästä ikimuistoisen. Pelaajat imevät energiaa oppilaiden vilpittömästä innostuneisuudesta. KeuPan ottelukuuluttaja, opettaja Turo Heinonen kertoo päivän sisällöstä seuraavaa: ”Päivän aikana pelaajat tapaavat oppilaita, askartelevat fanirekvisiittaa ja harjoittelevat oppilaiden kanssa kannustushuutoja illan otteluun, johon oppilailla on vapaa pääsy. Iltapäivällä pelaajat siirtyvät valmistautumaan ottelua varten ja oppilaat opettajineen valmistautuvat marssimaan kohti jäähallia. Marssi alkaa klo 17.05 Keskustan koululta kohti toria, josta Kivelän koulun oppilaat liittyvät marssimaan kohti jäähallia. Hieno ja kauan odotettu päivä erityisesti oppilaille, ja myös pelaajille.”

KeuPa tulee kouluun -päivä on yksi kauden kohokohtia, niimpä myös Anttoni Honka palaa jälleen huomenna KeuPa-nuttuun ja pääsee kokemaan unohtumattoman päivän! Tervetuloa todistamaan koululaisten iloa ja Anttoni Hongan paluuta sotureihin!

KeuPa HT – KooVee 14.11.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli