Seuraa meitä:       

Karhuvieraita Iisalmesta

Taistelut kotikaukalossa jatkuu perjantai-iltana ottelulla Iisalmen IPK:ta vastaan. Keskiviikon koululaispelistä hanskaan jäi yksi piste jatkoajalla koetun tappion jälkeen. Kokonaisuudessaan koululaispäivä oli kuitenkin varsin onnistunut, ja ottelua oli todistamassa kauden ennätysyleisö. Sarjan ollessa erittäin tasainen tulee jokainen piste olemaan äärimmäisen tärkeä. 

IPK aloitti myöskin viikkonsa tappiolla häviten Kokkolassa Hermekselle 1-3. Viikko on siten iisalmelaisille todellinen reissuviikko, matkantekoa tietysti helpottaisi voitto Keuruulta. Edellisen kohtaamisen IPK onnistuikin Keuruulla voittamaan jatkoajalla numeroin 5-6, joten täysin vierasta se ei heille ole. IPK:lla on ollut alkukaudella erityisesti vaikeuksia puolustuspelaamisessa, mistä kertoo 58päästettyä maalia. KeuPalla päästettyjä maaleja on selkeästi vähemmän eli 42.

KeuPan tulee perjantainakin keskittyä siihen, kuinka saisi pelattua ehjän ottelun alusta loppuun. Yksittäisiä eriä KeuPa on pystynyt suorittamaan hyvin, mutta pelin sisällä taso on heitellyt liikaa sekä virheitä on sattunut ottelua kohden liian monta. Keskiviikon ottelun jälkeen päävalmentaja Härkönen sanoikin, että seuraavissa otteluissa pitää keskittyä vain yhteen erään kerrallaan ja keskittyä hetkeen. Olisiko se avain, jolla palataan voittojen tielle? Tule paikanpäälle kannustamaan soturit voittoon, tervetuloa!

KeuPa HT – IPK 16.11.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli