Seuraa meitä:       

Kasvojen pesun aika perjantaina

Alkuviikko on joukkueella kulunut harjoitellessa, kun viikon ensimmäinen ottelu pelataan vasta tänään perjantaina. Vastustajaksi saapuu Imatran Ketterä, joka pääsi nostamaan Suomen cup -pokaalia muutama viikko sitten Hartwall Areenalla. Kaukalossa saatetaankin nähdä normaalia enemmän maalinedusnahinoita, mikäli koettu tappio on kasvattanut nälkää näyttää pelitaitoja juuri imatralaisille.

Ketterän kausi on sujunut varsin positiivisesti myös sarjataulukkoa katsottaessa, he löytyvät sijalta neljä ja KeuPa seitsemänneltä sijalta. Imatralaiset tulevat Keuruulle kahden ottelun voittoputkessa, joten itseluottamus vastustajalla on varmasti kohdillaan. KeuPalla edellisestä ottelusta on alla tappio, kun SaPKo jätti pisteet  Savonlinnaan numeroin 3-2. KeuPan otteet kaukalossa ovat kuitenkin ottaneet askeleita eteenpäin, SaPKoa vastaan oli ottelun sisällä paljon hyviä asioita. Ja ottelua KeuPa johtikin parhaimmillaan 0-2. Samankaltaisten otteiden jatkuessa voidaan ottelusta odottaa vauhdikasta kahden hyökkäyspainotteisen joukkueen vääntöä.

Keuruulaisyleisö pääsee perjantaina näkemään uuden vahvistuksen KeuPan hyökkäyksessä, kun Micke Saari saapuu JYPistä vahvistamaan sotureiden hyökkäystä. Alkukaudella Micke on pelannut Liigassa 12ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin. Tervetuloa tarkastamaan uuden vahvistuksen otteet ja kannustamaan soturit jälleen voittojen tielle! 

KeuPa HT – Ketterä 23.11.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli