Seuraa meitä:       

Päivitys pelaajatilanteeseen – Salonen sivussa loppukauden

Marraskuu tarjoili KeuPa HT:lle ikäviä uutisia, kun joukkueen varakapteeni Samuel Salonen loukkaantui 21.11.2018 Keuruulla pelatussa KeuPa HT–KOOVEE-ottelussa. Alaraajavamma vaatii leikkaushoitoa ja täten KeuPa HT menettää Salosen koko loppukaudeksi. Saloselle kertyi 15 ottelussa 13 pistettä ollen yksi KeuPa HT:n alkukauden tehokkaimmista hyökkääjistä.

KeuPa HT:lla on jo ennestään sairastuvalla toistaiseksi sivussa olevat puolustaja Roope Repo, hyökkääjä Justus Mikkonen sekä koko alkukauden sivussa ollut hyökkääjä Joni Piipponen. Repon ja Mikkosen tilanteita seurataan päivä kerrallaan. Piipposen mahdollinen paluu tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen, mikäli kuntoutus etenee ennusteiden mukaisesti.

- Harmittaa tietysti Salosen puolesta. On iso menetys kärkikenttiin ja juuri kun hän oli pääsemässä hyvään vauhtiin omassa pelissään, sattui harmillinen loukkaantuminen. Toivotaan, että leikkaus onnistuu ja kuntoutus lähtee sujumaan hyvin, kommentoi KeuPa HT:n valmentaja Tomas Westerlund.

KeuPa HT on myös purkanut sopimuksen yhteisymmärryksessä hyökkääjä Arttu Likolan kanssa. Likola haluaa ainakin toistaiseksi pitää taukoa jääkiekosta ja KeuPa HT kunnioittaa pelaajan päätöstä. Likola ehti pelata tällä kaudella 13 ottelua tehoin 2+3.