Seuraa meitä:       

Pohjoiseen RoKin vieraaksi

KeuPa-karavaani lähti kohti pohjoista jo tiistaina puolilta päivin ja matkaa kohti Rovaniemeä, missä keskiviikkona vastassa on RoKi. Tiistain ja keskiviikon välinen yö nukutaan Haaparannassa ja keskiviikon aamujäät luistellaan Torniossa, josta jatketaan kohti illan ottelua. Valmistautuminen otteluun on siis aloitettu hyvissä ajoin.

KeuPan viime viikko päättyi vierasvoittoon Kiekko-Vantaasta, mikä varmasti antaa virtaa tähänkin viikkoon. Voiton arvoa nostaa se, että KeuPa pelasi ottelun hieman vajaalla kokoonpanolla. Rovaniemelle muutama pelimies on tervehtynyt pelikuntoon, joten sotureiden ei tarvitse pelata vajaalla miehityksellä. KeuPa ja RoKi ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin, tällöin KeuPa oli kotonaan parempi numeroin 5-1.

Rokin viime viikko oli tulosten valossa murheellinen. Kahdesta ottelusta tuli kaksi tappiota. Keskiviikkona he hävisivät kotikaukalossaan IPK:lle 0-4 ja perjantaina Peliitoille niin ikään kotikaukalossa 2-3 jatkoajalla. Ei tule RoKi varmasti helpolla häviämään kotiyleisön edessä kolmatta kertaa peräkkäin. Sarjatilanteenkin kannalta ottelu on tärkeä molemmille joukkueille. KeuPa on sarjassa sijalla kuusi, 30pisteellä. RoKi heti seuraavalla sijalla seitsemän, 29pisteellä. Kamppailu pudotuspelipaikoista on äärimmäisen tiukkaa ja keväällä pisteitä laskettaessa näiden otteluiden pisteet voivat olla äärimmäisen tärkeitä. 

RoKi – KeuPa HT 28.11.2018 Klo 18.30 Rovaniemi