Seuraa meitä:       

Puolan maajoukkue KeuPa HT:n vieraaksi

KeuPa HT kansainvälistyy kertaheitolla, kun se isännöi Keuruulla Puolan maajoukkuetta lauantaina 15.12. pelattavassa ottelussa. Tämä lienee ensimmäinen kerta, kun ulkomaalainen joukkue tai vähintäänkin maajoukkue esiintyy Keuruun Jäähallissa. Puola leireilee Vierumäellä valmistautuen keväällä Tallinnassa pelattaviin jääkiekon 1. divisioonan B-ryhmän MM-kisoihin. Maa pelasi vielä viime kaudella kansainvälisen jääkiekon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta putosi täksi kaudeksi pykälää alemmaksi. Vielä ennen Suomen mitalikauden alkua Puola oli lähes vakiojäsen jääkiekon A-ryhmässä ja juotti joskus karvasta kalkkia leijonillekin. Sittemmin tahti on hieman hiipunut ja viimeksi Puola teki visiitin korkeimmalle sarjatasolle vuoden 2002 Göteborgin MM-kisoissa. Nyt maan jääkiekko hakee uutta nousua suomalaiskomennossa, kun Tomek Valtonen valittiin Puolan maajoukkueen peräsimeen ja tämä pestasi avukseen vielä Risto Dufvan

Suomalaisen valmentajakaksikon aloitteesta myös KeuPa HT ja keuruulaisyleisö saavat tilaisuuden kokea annoksen kansainvälistä kiekkoilua. Puolan valmennus haluaa valmistautua huolella kevään kisoihin. Niinpä se ottaa mittaa viime kauden parhaista Mestis-joukkueista ja pelaa leirinsä aikana ottelun myös Turussa TuToa vastaan. KeuPalle ylimääräinen ottelu sopii hyvin ohjelmaan, sillä se pelaa viimeisen Mestis-ottelun ennen joulua juuri edeltävänä päivänä ja seuraavaan kotiotteluun on aikaa lähes kaksi viikkoa. 

Tapahtumaa vietetään pikkujouluhengessä ja paikalle odotetaan runsaasti myös lapsiperheitä. Ennen ottelua yleisölle tarjoillaan jouluglögiä ja piparkakkuja ja itse Joulupukkikin on tapahtumassa mukana! Kaikki otteluun saapuvat katsojat osallistuvat suureen kinkku- ja joululahja-arvontaan. Lahjoja on laidasta laitaan kodinkoneista lahjakortteihin, fanituotteista vapaalippuihin sekä tietysti makeisia ja muita herkkuja! Erätauolla kiekkojuniorit pääsevät kokeilemaan, miten rangaistuslaukaukset onnistuvat, kun maalia vartioi Paavo Hölsä tai Samuli Tervo. Ottelua edeltävällä viikolla järjestetään junioreille ja nuorille faneille mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa yksi junnu voittaa päivän KeuPa HT:n joukkueen mukana.

Ainutlaatuinen ottelutapahtuma, KeuPa HT - Puolan maajoukkue lauantaina 15.12. klo 17. 

Liput:

Aikuiset 12€ ovelta/10€ ennakkoon

Kausikorttilaiset puoleen hintaan!

Lapset 10-17v. 6€/5€

Alle 10v. ilmaiseksi!

 

Liput ennakkoon KeuPan fanikaupasta ja nettisivuilta.