Seuraa meitä:       

Jokipojat ärsytettyinä KeuPa HT:n vieraaksi

Viikon ensimmäinen ja ainut kotipeli pelataan lauantaina, kun Keuruulle vieraaksi saapuu Jokipojat Joensuusta. KeuPan Mestis-viikko alkoi riemukkaasti keskiviikkona, kun soturit onnistuivat kaatamaan Ketterän Imatralla voittolaukauskisan jälkeen 3-4. Voittomaalista tuolloin vastasi pirteästi esiintynyt hyökkääjä Jani Siekkinen.

Jokipojille lauantain kamppailu on viikon kolmas ottelu ja toinen vieraspeli. Keskiviikon kierroksella ärjypaidat hävisivät voittolaukauksilla 4-5 Heinolan Peliitoille ja perjantaina he matkustivat Kokkolaan Hermeksen vieraaksi. Siitä reissusta ei jäänyt paljon muisteltavaa, kun Hermes voitti tylyin luvuin 8-1. Rökäletappion jälkeen Jokipojat tulevat varmasti Keuruulle ärsytettyinä ja valmiina pelaamaan alusta saakka. KeuPan tuleekin olla todellakin hereillä heti aloituskiekosta.

Keskiviikkoisessa ottelussa Imatralla KeuPa oli erittäin työteliäs ja uhrautuva, mistä lopulta palkinnoksi tuli kaksi sarjapistettä rangaistuslaukauksilla. Maalissa Samuli Tervo esitti hyviä otteita ja otti useita huipputorjuntoja. Eikä voittolaukauksillakaan mennyt ainoatakaan kiekkoa selän taakse. Pirteästi KeuPan hyökkäyksessä luistellut Janne Kumpulainen oli myöskin pelipäällä ja kasasi tehot 1+1. Ottelu Ketterää vastaan oli erittäin viihdyttävää katsojan näkökulmasta – oli ylivoimaa, alivoimaa, rangaistuslaukausta, tolppaa ja ties mitä. Lauantaina voidaankin odottaa vähintään yhtä lämmintä tunnelmaa kaukalossa. Tervetuloa kannustamaan KeuPa-soturit toiseen perättäiseen voittoon!

KeuPa HT – Jokipojat 8.12.2018 Klo 17.00 Keuruun jäähalli