Seuraa meitä:       

Soturit pisteiden hakuun Ylä-Savoon

Näkeekö IPK:n puolustus Janne Kumpulaisesta tänään vain selän, kun mies ja koko KeuPan joukkue pääsi viime viikolla mukavaan lentoon?

Mestiksen otteluohjelma heitti KeuPalle tähän kohtaan Iisalmen reissun IPK:n vieraaksi. Joukkueet ovat tällä kaudella mitelleet jo kahdesti Keuruulla. Ensimmäisen maali-iloittelun vei lopulta IPK jatkoajalla jäl 6-5 ja toisessa KeuPa oli tyly isäntä 6-0 lukemin. Viimeisten 6 ottelun kuntopuntarissa IPK on selkeästi KeuPaa edellä, mutta viime viikon perusteella osat ovat vaihtumassa. KeuPa saalisti viime viikolla kaksi komeaa voittoa ja 5 pistettä, kun taas IPK:n sarakkeeseen tuli pyöreä nolla surullisella maalierolla 17-3. Kotijoukkue hakeekin illalla kasvojen kohotusta, sillä sarjasijoitus toiseksi viimeisenä on jotain aivan muuta, mitä IPK-leirissä on odotettu. Erityinen murheenkryyni Iisalmessa on ollut oman pään pelaaminen, kun joukkue on laskenut verkkoonsa eniten maaleja koko sarjassa. Tässä tilastossa KeuPan paikka on juuri toisessa päässä, kun vain TuTolla on sitä vähemmän päästettyjä maaleja. KeuPa onkin tuskaillut maalin teon kanssa ja pistemenetyksiä on tullut, vaikka omiin olisi päässyt vain pari maalia ottelussa.

Jatkaako KeuPa nousujohteisella uralla vai saako IPK tukittua maalinsa suun viime viikkoa tarkemmin. KeuPan odotetut pistenikkarit alkavat päästä vauhtiin. Erityisesti ilahdutti Janne Kumpulainen päästyään maalaamaan viime viikolla kolmesti. Soturit joutuvat kamppailuun vain viidella pakilla eikä ylimääräistä hyökkääjääkään ole nyt käytettävissä. IPK taasen joutuu pelaamaan ilman heidän ykköspyssyään Aatu Hämäläistä. Maalivahtiosastolla KeuPa on ollut niskan päällä. Sen molemmat veskarit ovat torjuneet reilusti yli 90 % varmuudella. Tänään maalia vartioi Samuli Tervo. IPK menetti vastikään toisen maalivahdeistaan loukkaantumisen vuoksi. Niinpä torjuntavastuu on illalla A juniori-ikäisen Elmeri Metsävainion harteilla.

Sarjapisteet ovat molemmille joukkueille elintärkeitä ja kamppailu illalla saattaa äityä erittäin tiukaksi. IPK - KeuPa HT Iisalmen jäähallissa tänään siis klo 18.30. KeuPa kannattajat kokoontuvat Keuruulla taasen Bistro Ottoon seuraamaan Elisa Viihde Sportin lähetystä ottelusta.

Viikonloppuna KeuPa esiintyy kotiareenallaan peräti kahdesti, kun se kohtaa ensin perjantaina klo 18.30 Mestiksen sarjataulukossa juuri yläpuolellaan majailevan RoKin ja lauantaina klo 17 harvinaisen vastustajan Puolan maajoukkueen.