Seuraa meitä:       

Viimeinen vääntö sarjapisteistä perjantai-iltana ennen joulutaukoa

 

Perjantaina pelataan Keuruun jäähallissa viimeistä kertaa sarjapisteistä ennen joulua. Vastustajaksi KeuPa HT saa RoKin Rovaniemeltä. Joukkueet ovat kohdanneet kuluneella kaudella toisensa kahdesti, ja molemmilla kerroilla kotijoukkue on vienyt voiton. Ensin KeuPa voitti Keuruulla 5-1 ja pari viikko sitten RoKi piti pisteet Rovaniemellä lukemin 2-1. Nähtäväksi jääkin, jatkuuko sama trendi myös huomisessa kamppailussa.

RoKille perjantain ottelu on viikon ensimmäinen ottelu, joten he ovat päässeet valmistautumaan rauhassa koko alkuviikon. KeuPa aloitti Mestis-viikkonsa keskiviikkona Iisalmessa, missä IPK nöyrtyi numeroin 2-4. Rovaniemeläiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä ja kamppailee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista KeuPan kanssa. RoKilla on pisteitä 36 ja KeuPalla 38, molemmilla joukkueilla on takana 24pelattua ottelua. Jälleen pelataan siis äärimmäisen tärkeistä pisteistä, jotka olevat runkosarjan lopussa erittäin tärkeitä, kun lasketaan pisteet yhteen ja katsotaan mitkä joukkueet pelaavat pudotuspelejä.

"Väki vähenee, pidot paranee.” Vanha sananlasku pätee tällä hetkellä KeuPaan varsin hyvin. Vaikka kokoonpano on ollut viimeisissä otteluissa kapea, KeuPa on saanut pelaamistaan kehitettyä ja se on näkynyt myös tulostaululla. Soturit on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja joulutauolle olisikin erittäin hyvä lähteä voittopelin jälkeen. Tervetuloa kannustamaan KeuPa neljänteen perättäiseen voittoon!

KeuPa HT – RoKi 14.12.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähallissa