Seuraa meitä:       

Ilmaiseksi peliin perjantaina - Vastassa Peliitat

Tänään on juhlapäivä, kun KeuPa HT ja lukuisat yhteistyökumppanit kutsuvat seuraamaan Mestis-viihdettä ilmaiseksi! Vastustajaksi otteluun saapuu Peliitat Heinolasta. Jo perinteeksi muodostunut ilmaisottelu on houkutellut aiempinakin vuosina runsaasti katsojia, ja hehän ovat kriittisillä hetkillä se kuudes kenttäpelaaja.

KeuPa-sotureiden ottelut joulutauon jälkeen ovat päättyneet harmittavasti maalin tappioihin. Viime perjantaina SaPKo oli Keuruulla parempi maalein 3-4 ja lauantaina Kokkolassa Hermes piti pisteet kotonaan numeroin 4-3. Peliittojenkin joulutauon jälkeinen aika on alkanut mollivoittoisesti. Viikko sitten perjantaina Ketterä haki jatkoaikavoiton numeroin 3-4 ja lauantaina Turussa TuTo vei voittolaukauksien jälkeen numeroin 4-3. Molemmilla joukkueilla riittäneekin nälkää kääntää tiukat tappiot voitoiksi

KeuPa on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä ja Peliitat heti perässä kymmenentenä. Ero joukkueiden välillä tosin on jo kymmenen sarjapistettä. Vuoden vaihtumisen jälkeen otteluiden merkitys kasvaa peli peliltä ja maalin tappioita tulee kääntää voitoiksi, jotta keväällä pääsee taistelemaan ”tosipeleissä”. Tervetuloa ilmaisotteluun kannustamaan soturit voittoon ja toteamaan, että jäähallissa tuntuu näillä keleillä lämpimältä! 

KeuPa HT – Peliitat 4.1.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli

VAPAA PÄÄSY!