Seuraa meitä:       

Ilonaiheita metsästämään pohjoiseen

 

Kahden vieraspelin viikko starttaa KeuPan osalta keskiviikkona, kun matka käy Rovaniemelle RoKin vieraaksi. Viime ajat ovat olleet synkkiä ainakin tuloksen valossa eikä uusi vuosi ole ainakaan vielä ollut edellistään parempi. Keskiviikkoaamuna KeuPan bussi kuitenkin liikahtaa jälleen jäähallin pihasta ja sotureiden matka kohti taistelua sarjapistesitä alkaa.

RoKi pelasi viime viikolla kaksi ottelua, joista matkaan tarttui kolme pistettä. Perjantaina Imatralla Ketterä oli parempi numeroin 3-2, mutta jo lauantaina RoKi haki Heinolan Peliitoilta voiton numeroin 1-4. KeuPan saldoksi viime viikolta jäi kaksi tappiota ja nolla pistettä. Niin Peliitat, kuin IPK osoittautui voittamattomiksi. KeuPa on edelleen sijalla yhdeksän sarjataulukossa, joten pisteitä tätytyy pystyä saalistamaan tasaisesti, jotta maaliskuussa joukkue on kahdeksan parhaan joukossa.

Rovaniemelle KeuPa saa matkaan mukaan pitkän tauon jälkeen hyökkääjä Joni Piipposen. Joni on joutunut seuraamaan pitkään otteluita katsomosta, mutta vihdoin peluri on päässyt pelikuntoon. KeuPan kolhuja kokeneeseen kokoonpanoon Jonin paluu on enemmän kuin tervetullut. Ottelua pääset jälleen seuraamaan Bistro Otossa yhdessä KeuPa-fanien kanssa!

RoKi – KeuPa HT 9.1.2019 klo 18.30 Rovaniemi