Seuraa meitä:       

Hyville otteille jatkoa Lempäälässä?

Soturit ovat palanneet pohjoisen reissultaan ja viikon toinen vieraspeli pelataan perjantaina Lempäälässä LeKin vieraana. Rovaniemellä keskiviikkona KeuPa esitti lupauksia herättäviä otteita, mistä palkintona matkaan tarttui täydet kolme sarjapistettä numeroin 2-6. LeKi tarjoaakin erinomaisen haasteen ja tason mittarin kiikuttuaan koko alkukauden sarjan kärkisijoilla.

KeuPa ja LeKi ovat kohdanneet kuluvan runkosarjan aikana vasta kerran. Lokakuussa Keuruulla pelatussa ottelussa KeuPa oli parempi luvuin 3-2. LeKin syksy on ollut poikkeuksellisen hyvä, sillä usein heidät on totuttu näkemään sarjataulukon toisessa päässä. Muun muassa 18-vuotias tulevaisuuden lupaus Kristian Tanus on ollut näkyvässä roolissa LeKin menestyksen eteen. Tanus löytyykin pistepörssin sijalta neljä, tehoilla 13+21. KeuPan tulee onnistua puolustuspelillään pitämään LeKin vaaralliset yksilöt poissa parhailta maalintekosektoreilta tai muuten punalamppu oman maalin takana syttyy useamman kerran.

KeuPa FanClub järjestää jälleen perjantaina fanireissun Lempäälään sotureiden tueksi, joten tunnelmaa Lempäälän perjantai-illasta ei tule puuttumaan. Mikäli et fanireissuun ole lähdössä, suuntasi on paikallinen Bistro Otto, missä peli näkyy myös!

LeKi – KeuPa HT 11.1.2019 Klo 18.30 Lempäälä