Seuraa meitä:       

Viikko käyntiin Heinolassa

Mestis-viikko käynnistyy keskiviikkoiltana Peliittojen vieraana Heinolan jäähallissa. KeuPalla on kuluvalla viikolla kaksi ottelua, joista toinen pelataan lauantaina Keuruulla KooVeeta vastaan. Viime viikolla KeuPa löysi peliinsä uuden vaihteen, mistä palkintona tuli kaksi voittoa. 

Viime viikon vierasvoitot RoKista ja LeKistä antaa virtaa ja luo uskoa siihen, että jokainen joukkue on voitettavissa. Erityisesti LeKin kaataminen oli hyvä mittari nykyisestä pelivireestä, onhan LeKi ollut koko kauden aivan sarjan kärkeä. Peliittojen viime viikko ei ollut, niin positiivinen kuin KeuPan. Kahdesta pelatusta ottelusta haaviin jäi jatkoaikavoitto ja tappio varsinaisella peliajalla. Pari viikkoa sitten viimeisimmässä KeuPan ja Peliittojen välisessä ottelussa heinolalaiset olivat kuitenkin parempia numeroin 1-3. Tuolloin Peliitat onnistui kurinalaisella ja järkevällä vieraspelaamisellaan viemään pisteet mukanaan.

Keuruulle alkuviikko on tuonut iloisia uutisia, kun keskushyökkääjä Jesse Pelamo palaa kaukaloon pienen tauon jälkeen. Lisäksi KeuPa saa Heinolan reissuun todellisen vahvistuksen JYP:stä. Markus Jokinen pukee KeuPa-paidan päälleen sitten viime kevään mestaruusjuhlien! Nyt kannattaakin mennä Bistro Ottoon seuraamaan, jatkuuko KeuPan hyvä vire!

Peliitat – KeuPa HT 16.1.2019 Klo 18.30 Heinola