Seuraa meitä:       

KooVee vieraaksi lauantaina

KeuPa palaa kotikaukaloon ja vieraaksi saapuu KooVee Tampereelta. Viimeiset neljä peliä KeuPa on pelannut vieraissa, joten keuruulaisyleisö pääsee pienen tauon jälkeen näkemään soturit kotikaukalossa.

KeuPan Mestis-viikko alkoi keskiviikkona Heinolassa Peliittoja vastaan. Siltä reissulta ei kotiintuomisia tullut vaan Peliitat nappasivat pisteet numeroin 2-1. Tiukka ottelu olisi voinut kääntyä myös KeuPan hyväksi, mutta tuolloin vastustajan maalivahti oli hyvällä pelipäällä ja tyrehdytti keuruulaisten maalintekoyritykset. KooVeelle lauantain ottelu on viikon kolmas peli. Keskiviikkona he voittivat K-Vantaan hienosti 4-2, mutta eilen Jokipojat oli tyly vieras voittaen 3-8. Tamperelaisilla onkin paljon parannettavaa ja kasvojen pesun paikka suurinumeroisen tappion jälkeen.

Kotiyleisölle lisää mielenkiintoa tuo uudet vahvistukset. Jaakko Kuusisto, Jani Ollitervo sekä Emppu Pulliainen pelaavat lauantaina ensimmäiset ottelut KeuPa-paidassa. Kuusisto on tuntematon nimi keuruulaisille, joten odotukset varsinkin häntä kohtaan ovat suurimmat. Ollitervo ja Pulliainen taasen ovat jo entuudestaan tuttuja pelimiehiä Keuruulla. Tule siis katsomaan ja kannustamaan KeuPa voittoon!

KeuPa HT – KooVee 19.1.2019 Klo 17.00 Keuruun jäähalli