Seuraa meitä:       

Kiekko-Vantaa vastassa lauantaina Tanelin illassa

KeuPan viikon pelitauko tulee päätökseen, kun lauantaina vieraaksi saapuu Kiekko-Vantaa. Peli on sarjapisteiden osalta erittäin tärkeä, kun KeuPa HT on sarjataulukossa heti vantaalaisten takana.

Viime viikolla KeuPa HT voitti kotonaan KOOVEE:n lukemin 4-1. Siitä joukkue lähtee rakentamaan pelillisesti, kun puolustus toimi pelissä erinoimaisesti. Maalivahti Samuli Tervo torjui ottelussa 29 kertaa, ja päästi vain yhden kiekon taakseen. Hyökkäys tuotti ottelussa vain kaksi maalia maalivahtia vastaan (ja kaksi tyhjiin), joten lauantaina hyökkäykseltä odotetaan tulosta, kun pisteistä taisteleva K-Vantaa tulee olemaan kova pala Keuruulla.  KOOVEE:ta vastaan onnistui maalinteossa Jesse Pelamo, sekä Valtteri Pihlajamäki. Tyhjiin osui Pihlajamäki sekä Jere Helenius. HPK:sta lainalla oleva Jaakko Kuusisto pelasi ensimmäisen pelinsä KeuPa-paidassa, ja sai heti syöttöpisteen Pelamon voittomaaliin. Iskeekö Kuusisto lauantaina ensimmäisen KeuPa-maalinsa?

Kiekko-Vantaalle ottelu on jo viikon kolmas, keskiviikkona lohipaidat pelasivat kotonaan Ketterää vastaan, ja perjantaina Kokkolassa. Edessä siis mielenkiintoiset asetelmat, kun joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa, ja KeuPa pelaa kiireistä viikkoa viettävää joukkuetta vastaan. Lauantaina myös Tanelin paita nostetaan kattoon, ja hänen pelinumeronsa 21 jäädytetään. Pelinumero on joukkueen toinen jäädytys, tällä hetkellä vielä ainoa on Kari Rautakorven numero 13. Tule mukaan paidanjäädytysotteluun!

KeuPa HT - Kiekko-Vantaa 26.1.2018 kello 17:00 Keuruun Jäähallissa