Seuraa meitä:       

Kokkolaan sarjajohtajan vieraaksi

Keskiviikkona palataan lauantain juhlallisuuksien jälkeen arkeen ja jälleen pelataan Mestis-pisteistä. Vieraspelireissu suuntaa tällä kertaa sarjajohtajan Kokkolan Hermeksen vieraaksi. Hienoa kautta pelannut Hermes on ollut koko kauden aivan sarjan kärkisijoilla, mistä kertoo sarjan paras maalierokin.

KeuPa laittoi lauantaina Tanelin juhlapäivään sopivan ilotulituksen käyntiin kolmannessa erässä K-Vantaata vastaan ja otti voiton loppunumeroin 7-2. Se oli viime viikon ainoa ottelu, joten tämä viikko tulee olemaan pelien osalta huomattavasti kiireisempi. Perjantaina pelataan jälleen Hermestä vastaan Keuruulla ja lauantaiksi matkataan jo Turkuun TuTon vieraaksi. Viikko olisikin äärimmäisen mukava aloittaa vierasvoitolla, jolloin perjantain kotipeliin päästäisiin ennakkosuosikkina. On myös mielenkiintoista nähdä syntyykö joukkueiden välille peräkkäisissä kamppailuissa taistelupareja, tai nähdäänkö maalineduskahakoita normaalia useammin.

Hermeksen kokoonpanosta löytyy useita pelaajia pistepörssin kärkikymmeniköstä, joten KeuPan tulee olla erittäin huolellinen puolustuspelissään. Samu Markkula on pistepörssissä toisena 51pisteellään ja Jussi Nättinen sekä keuruulaisille tuttu Joonas Niemelä mahtuvat myös kärkikymmenikköön. Nyt kannattaakin mennä Bistro Ottoon jännittämään, onnistuuko KeuPa yllättämään sarjakärjen!

Hermes – KeuPa HT 30.1.2019 Klo 18.30 Kokkola