Seuraa meitä:       

Hallitseva Mestis-mestari KeuPa HT vahvistaa taustavoimiaan

Keuruulaista jääkiekon Mestis-joukkuetta operoiva KeuPa Hockey Oy on vahvistanut hallitustaan. Valituilla 5 uuden hallituksen jäsenillä on vankkaa kokemusta jääkiekkoilun saralta, mutta ennen kaikkea monipuolista taustaa liike-elämän eri osa-alueilta. Myös hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Keuruulainen yrittäjä Antti Elo on valittu hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi.

KeuPalla on merkittävä rooli Keuruun kaupungin vetovoiman kannalta. Seura haluaa uuden hallituksen johdolla edistää alueen hyvinvointia ja luottamusta eri toimijoiden välillä. Vahva yhteisön tuki tulee olemaan KeuPan kivijalka jatkossakin. Keskisuomalainen jääkiekko tarvitsee Mestis-joukkueen. KeuPa haluaa olla aktiivinen erityisesti nuorten pelaajien kehityksessä. Viime vuosien aikana KeuPasta on noussut liigaan tukku pelaajia, valmentajia unohtamatta. Myös yhteistyötä alueen seurojen ja erityisesti JYP:in liigajoukkueen kanssa halutaan kehittää entisestään uuden hallituksen avustuksella.

Uusi hallitus aloittaa strategiatyönsä tilanteessa, jossa myös olosuhteet ovat kehittymässä suotuisaan suuntaan. Keuruun kaupungin ja jäähalliyhtiön toimenpiteet hallin kehittämiseksi tarjoavat keuruulaiselle kiekkoyleisölle, junioreille ja muille hallin käyttäjille paremmat olosuhteet nauttia jääurheilusta. KeuPa haluaa omalta osaltaan olla tässä kehityksessä mukana parantamalla palveluiden laatua kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

KeuPan uuden hallituksen jäsenet: Olli Raaska (Keuruu) Elina Myllymäki (Sipoo), Matti Ylönen (Keuruu) ja Jussi Muurikainen (Jyväskylä).

 

Keuruulla 30.1.2019

 

Antti Elo

Hallituksen pj.

044-203 6196