Seuraa meitä:       

Kotiyleisön eteen revanssia hakemaan Hermeksestä

Perjantaina väännetään toistamiseen Kokkolan Hermestä vastaan, tällä kertaa kotikaukalossa. Keskiviikkona Hermes oli parempi loppunumeroin 4-2. Ottelu oli erittäin vauhdikasta ja viihdyttävää, jossa tapahtumia riitti koko ajan. Ottelun jälkeen valmentaja Härkönen olikin pettynyt, ettei matkaan tarttunut pisteitä hyvän esityksen jälkeen. Paikkoja olisi keuruulaisilla ollut lisämaalienkin tekoon, mutta lopulta Hermes käytti tilanteensa hyödyksi ja piti pisteet sarjajohtajan elkein itsellään.

Perjantaina kotiyleisön edessä KeuPan tulee jatkaa keskiviikkona toteuttamaansa aktiivista ja hyvin liikkuvaa pelaamista. Maalipaikkojen hyödyntämiseen täytyy myöskin löytyy ripaus tehokkuutta, jotta pelin jälkeen keuruulaisyleisö pääsee juhlimaan. Hermes vastustajan on äärimmäisen kova, ja he ovat suorittaneet koko kauden tasapainoisesti. Suuria tappioputkia tai notkahduksia ei ole ollut, ja perjantain kamppailun voi odottaakin tarjoavan yhtä tiukkaa sekä vauhdikasta kamppailua kuin keskiviikkona. 

Joukkueiden pelatessa perättäiset pelit toisiaan vastaan, voi ilmassa olla jo ”pudotuspelihuumaa”. Keskiviikon ottelussa nähtiin lukuisia kovia taklauksia ja taisteluparien maalineduskahnauksia. Tätä samaa odotetaan Keuruun kuumaan perjantai-iltaan. Joten tule paikalle kannustamaan soturit voittoon!

KeuPa HT – Hermes 1.2.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli