Seuraa meitä:       

Kahden kotipelin viikonloppu - 1.Näytös perjantaina

KeuPan härkäviikot alkoi keskiviikkona Joensuussa  ja jatkuu perjantaina sekä lauantaina kotiluolassa. Myös ensi viikko ja sitä seuraava on  kolmen pelin viikkoja, joten yleisölle riittää herkkua melkein joka ilta. Perjantaina vastaan luistelee Mestiksen kärkipaikkaa pitävä LeKi Lempäälästä. LeKi otti kärkipaikan takaisin itselleen keskiviikon kierroksella kaatamalla Peliitat numeroin 6-4.

KeuPa aloitti viikon matkustamalla Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi. KeuPa nousi viime hetkillä hienosti tasoihin ja kampesi ottelun jatkoajalle. Jokipojat pisti pelin poikki nopeasti ja näin ollen sotureiden matkaan tarttui yksi sarjapiste. Päävalmentaja Härkönen oli ottelun jälkeen tyytyväinen parantuneeseen peli-ilmeeseen sekä maalipaikkojen määrään. Tehokkuudessa olisi ollut kuitenkin parantamisen varaa. Otteluruuhkassa ei ole varaa jäädä miettimään menneitä vaan täytyy muistaa seuraavan ottelun tulevan nopeasti eteen.

LeKi on ollut keuruulaisnäkökulmasta varsin mukava vastustaja kuluneella kaudella. Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa ja molemmista KeuPa on poistunut voittajana. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet lähes poikkeuksetta erittäin tiukkoja ja toisinaan tunteetkin ovat kuumenneet kaukalossa. Perjantai-ilta on jälleen KeuPalle hyvä tason mittaus, kun äärimmäisen tärkeistä pisteistä pääsee vääntämään sarjakärjen kanssa. LeKi on myös kuntopuntarissa ykkönen viimeisen 5, 10, 15 tai 20 pelin otannalla, joten selkeästi sarjan kovin joukkue saapuu perjantaiksi Keuruulle. Tervetuloa kannustamaan KeuPa tärkeisiin pisteisiin huippuottelusta!

KeuPa HT – LeKi 22.2.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli