Seuraa meitä:       

Suunnaksi Iisalmi - Jälleen vastassa IPK

Kolmen ottelun viikot jatkuu keskiviikkona KeuPan matkatessa Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Perjantaina pelataan Savonlinnassa ja lauantaina kotiyleisön edessä Peliittoja vastaan. Kilpailu viimeisistä pudotuspelipaikoista jatkuu eikä ohipeleihin ole varaa.

IPK vieraili viime lauantaina Keuruulla ja onnistui lopulta kampeamaan 2-3 jatkoaikavoiton matkaansa. KeuPalle tarjottiin ottelussa ratkaisun avaimia useaan otteeseen, mutta tuolloin ylivoima ei ollut riittävän tehokasta. Iisalmelaiset käyvät omaa kamppailuaan tavoitellen pääsyä pois karsijan paikalta, joten panokset sielläkin ovat kovat loppukauden jokaisessa ottelussa. IPK on tilastoja tarkastelemalla sarjan huonoin kotijoukkue ja KeuPa sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue. Päästettyjen maalien määrässä on myös huima ero joukkueiden välillä, kun KeuPalla päästettyjä maaleja on 114 ja IPK:lla 166.

Joukkueiden pelatessa perättäisissä peleissä toisiaan vastaan saattaa ottelussa syntyä normaalia enemmän maalineduskahakoita sekä taistelupareja. KeuPan viimeiset kuusi ottelua ovat olleet pääosin erittäin tasaisia kamppailuja ja neljässä niistä ollaan mentykin jatkoajalle saakka. Kuinka käy keskiviikkona Iisalmessa? Tule jännittämään ottelua Bistro Ottoon muiden KeuPa-fanien kanssa!

IPK – KeuPa HT 27.2.2019 Klo 18.30 Iisalmi