Seuraa meitä:       

Reissupäivä - Suuntana Savonlinna

KeuPan bussin nokka suuntaa jälleen kohti Savoa, kun soturit matkaa Savonlinnaan SaPKon vieraaksi. Keskiviikkona Iisalmesta ei tarttunut pisteitä kotiin tuotaviksi vaan IPK oli tyly isäntä voittaen numeroin 5-2. Myöskään SaPKo ei voittanut keskiviikon kierroksella, kun se hävisi Rovaniemellä RoKille numeroin 6-3. Tappioista ärsytettyinä molemmilla joukkueilla on varmasti kova halu päästä jälleen pisteille ja takaisin voittojen tielle.

KeuPa on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa eli sijalla kahdeksan. Kahden pisteen päässä yhdeksäntenä on Kiekko-Vantaa. Heillä on tosin kaksi peliä enemmän pelattuna kuin KeuPalla. Sarjatilanne voi elää nopeasti, mikäli vantaalaiset onnistuvat voittamaan ja KeuPa häviää oman ottelunsa. Taistelu on äärimmäisen tiukkaa ja armotonta. KeuPa ja SaPKo ovat pelanneet todella tasaisia pelejä tällä kaudella. Kolmesta kohtaamisesta savonlinnalaiset on vienyt kaksi ja keuruulaiset yhden voiton. Jokainen peli on päättynyt yhden maalin erolla, joten pieniin marginaaleihin ovat aiemmat kohtaamiset päättyneet. Tänäänkin suurta roolia näyttelee varmasti tiivis puolustuspelaaminen sekä paremmin onnistunut maalivahtipeli. 

Ottelua pääsee seuraamaan Keuruulla Bistro Otossa, missä KeuPan vierasottelut näytetään suurelta valkokankaalta. Joten mene sinne nauttimaan kolmen pelin Mestis-viikosta yhdessä muiden KeuPa-fanien kanssa!

SaPKo – KeuPa HT 1.3.2019 Klo 18.30 Savonlinna