Seuraa meitä:       

Kohti Kokkolaa - Voitolla pudotuspeleihin

Lauantaina KeuPan matkatessa Hermeksen vieraaksi pelin henki on selvä. Voittamalla ottelun paikka pudotuspeleissä varmistuu, joten panosta ottelussa riittää kovasti. KeuPa-soturit voivat lähteä hyvillä mielin lauantain koitokseen. Perjantainen voitto tärkeästä kamppailusta RoKia vastaan oli pääosin erinomaista KeuPaa, jopa parasta tällä kaudella. Kurinalaisuus ja suuri työmäärä näkyi KeuPalaisten otteista, mikä lämmitti katsomon lehtereillä useita keuruulaisfaneja.

Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua ja voittamalla niistä yhden pudotuspelipaikka varmistuu. Lauantain vastus on kovimmasta päästä, sillä kokkolalaiset ovat toisena ja ainoastaan kolme pistettä LeKiä perässä. Hermes aloitti viikkonsa voittamalla kotonaan TuTon 3-2 keskiviikon Mestis-kierroksella. Perjantaina he eivät pelanneet lainkaan, joten Kokkolassa on päästy keskittymään varsin hyvin KeuPan kohtaamiseen. Hermeksen otteet vuodenvaihteen jälkeen eivät ole olleet aivan samalla tasolla kuin viime vuoden puolella ja viimeisen 15 ottelun kuntopuntarilla he ovatkin sijalla kuusi. Kokkolassakin toivotaan varmasti onnistunutta runkosarjan loppua, jotta pudotuspeleihin on helpompi lähteä.

KeuPa kohtaa Hermeksen myös tulevana keskiviikkona, kun kokkolalaiset vierailevat vuorostaan Keuruulla. On myöskin täysin mahdollista, että Hermes on KeuPan vastustuja tulevissa pudotuspeleissä, mikäli sinne soturit tiensä raivaa. Ja siihenhän keuruulaisfaneilla on kova usko. Bistro Otto näyttää ottelun totutusti valkokankaaltaan. Mene siis sinne jännittämään, ratkeaako pudotuspelipaikka jo lauantain kiekkokierroksella!

Hermes – KeuPa HT 9.3.2019 Klo 17.00 Kokkola