Seuraa meitä:       

Runkosarjan viimeinen kotiottelu - Vastassa jälleen Hermes

Viikon ensimmäinen Mestis-kamppailu ja runkosarjan viimeinen kotiottelu Keuruun jäähallissa pelataan  keskiviikkona, kun vastustajaksi saapuu Hermes Kokkolasta. Viime lauantaina samaiset joukkueet kohtasivat Kokkolassa ja tuolloin isännät olivat parempia numeroin 3-2. Mielenkiintoisia hetkiä sisältänyt ottelu oli varsin tasaväkistä pelaamista, mikä kertoo joukkueiden pienestä tasoerosta ja sarjan tasaisuudesta.

KeuPa pääsee otteluun pitkästä aikaa ilman suurempia paineita, sillä pudotuspelipaikka varmistui viime lauantaina. Runkosarjan viimeisten otteluiden merkitystä ei voi kuitenkaan väheksyä, sillä hyvillä peliesityksillä on varmasti helpompi valmistautua kohti pudotuspelien ensimmäistä ottelua. Hermes voi edelleen olla myöskin KeuPan vastustaja puolivälierissä, mikä luo erityistä mielenkiintoa otteluun. Hermes johtaa tällä hetkellä sarjaa maalieron turvin, kun LeKi on toisena. On aivan varmaa, että kokkolaiset eivät anna tässä vaiheessa tuumaakaan periksi vaan taistelevat runkosarjan voitosta kaikin keinoin.

KeuPa saa keskiviikoksi kaivattua apua puolustukseen, kun Olli-Petteri ja Joonas Viinikainen saapuvat jälleen vahvistamaan sotureiden alakertaa. JYPin A-nuorten kausi päättyi maanantaina ja näin ollen Viinikaiset ovat jälleen KeuPan käytettävissä. Tervetuloa kannustamaan soturit voittoon runkosarjan viimeisestä kotipelistä!

KeuPa HT – Hermes 13.3.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli