Seuraa meitä:       

Runkosarjan viimeinen koitos Lempäälässä

Perjantaina Mestiksen runkosarja tulee päätökseen ja joukkueet ovat pelanneet 50 ottelua. KeuPa kohtaa viimeisellä ottelukierroksella LeKin, joka tulisi tämän hetkisellä sarjatilanteella vastustajaksi puolivälierissä. Perjantain ottelukierroksen tulokset voivat vielä vaikuttaa sijoituksiin siten, että toinen mahdollinen puolivälierävastus voisi olla Hermes.

KeuPan Mestis-viikko alkoi keskiviikkona kotiottelulla Hermestä vastaan. Tiukka ottelu päättyi jalkapallolukemin 0-1 kokkolalaisten hyväksi. LeKi koki myös keskiviikon kierroksella tappion vieraillessaan Kiekko-Vantaan vieraana. KeuPasta on muodostunut LeKille äärimmäisen paha vastus runkosarjakamppailuissa. Lempääläläiset ovat onnistuneet voittamaan joukkueiden välisen runkosarjakamppailun viimeksi lokakuussa 2016 eli reilu kaksi vuotta sitten. LeKin kevätkausi ei ole sujunut, niin hyvin kuin syyskausi ja viimeisen kymmenen ottelun otannalla he ovatkin vasta sijalla yhdeksän.

Nähdäänkö perjantaina jo pudotuspelihenkeä? Haetaanko ottelussa jo asetelmia mahdollista puolivälierävastustajaa silmällä pitäen? Mikäli et lähde KeuPa Fanclubin järjestämälle fanireissulle, suunnista Bistro Ottoon valkokankaan äärellä jännittämään ottelua!

LeKi – KeuPa HT 15.3.2019 Klo 18.30 Lempäälä