Seuraa meitä:       

Sarja tasoihin maanantaina?

Tiivis ottelutahti jatkuu Mestiksen pudotuspeleissä ja taas tänään pelataan. Lauantaina soturit kävivät hakemassa ensimmäisen kiinnityksen Kokkolasta numeroin 1-3. Kaksi viimeisintä ottelua ovat olleet erittäin tasaisia, kuten keväällä kuuluu ollakin. Myös taklauksia ja maalineduskahakoita on nähty runkosarjaa enemmän. Mikäli KeuPa voittaa tänään, sarja on tasan 2-2 eli ollaan käytännössä alkupisteessä. Jos Hermes voittaa, ottavat he ison askeleen kohti välieriä. Täytyy muistaa kuitenkin, että pudotuspeleissä edetään peli kerrallaan eikä voi mennä yhtään asioiden edelle.

KeuPa on nyt pelannut kaksi hyvää peliä peräkkäin ja edellispelistä tarttui vielä voitto. Hyvät otteet ovat varmasti luoneet valtavasti uskoa omiin mahdollisuuksiin ja itseluottamuksen voikin olettaa olevan korkealla. Lauantaina KeuPa sortui ottamaan liian paljon jäähyjä ja siihen tulee kiinnittää huomiota tänään. KeuPa otti seitsemän 2minuutin jäähyä, kun Hermekselle niitä kertyi ainoastaan kolme. Hyvän alivoiman ansiosta soturit selvitti jäähyt kunnialla, mutta jatkossa täytyy olla huolellisempi. 

Lauantain ottelun jälkeen päävalmentaja Härkönen osoitti kiitoksensa myös Kokkolaan matkanneille KeuPa-faneille. Kun ottelut ovat äärimmäisen tiukkoja, joukkueen kannustaminen nousee entistä tärkeämmäksi. Tänään soturit tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen ja kannustuksen, joten lähde maanantai-illaksi jäähallille nauttimaan kevään kovimmasta kiekosta Keski-Suomessa!

KeuPa HT – Hermes 25.3.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli