Seuraa meitä:       

Torstaina välierien kotiavaus!

Kumpi vie peliä Keuruulla? Kuva: Jarno Hietanen

KeuPan ja LeKin välisen välieräsarjan avaus nähtiin tiistaina Lempäälässä, ja torstaina on aika pelata Keuruulla sarjan toinen näytös. Tiistain ottelu ei tasoltaan päätä huimannut, vaan molemmilta joukkueilta nähtiin paljon huolimattomuuksia ja heikkoja syöttöjä. Johtuipa heikko taso jännityksestä tai ylilatauksesta, niin torstain ottelusta voidaan odottaa aivan eri tasoista kiekkopeliä. Nyt sarja pääsee kunnolla käyntiin, enää ei tarvitse jännittää.

Vaikka avausottelussa ei päästy samalle tasolle, mitä edellisotteluissa, on positiivista että soturit onnistuivat silti voittamaan. Kevään peleissä vain voitot lasketaan ja heikompanakin päivänä pitää pystyä kamppailemaan voitosta. Myös päävalmentaja Härkönen sanoi jokaisen pelaajan tietävän, että tiistain ottelusta pitää parantaa. KeuPalla oli myös ottelun loppuhetkillä onnea puolellaan, kun LeKi ei onnistunut käyttämään hyviä maalipaikkoja hyväkseen. KeuPan maalilla Samuli Tervo jatkoi myös erinomaisia otteitaan ja otti muutamia huippukoppeja keuruulaisfanien iloksi. LeKi tulee varmasti latautuneena Keuruulle kotitappion jälkeen ja siihen KeuPan tulee vastata luistelulla ja aktiivisuudellaan.

Soturit ovat saaneet mahtavasti lisäenergiaa keuruulaisyleisöltä ja torstaiksi odotetaankin jälleen äänekästä kotiyleisöä joukkueen tueksi. Lähde mukaan sotureiden matkaan ja tule hallille!

KeuPa HT – LeKi 4.4.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli