Seuraa meitä:       

Kolmatta kiinnitystä hakemaan

Juhliiko KeuPa tänäänkin voittoa? Kuva: Anna Ranta

KeuPan ja LeKin välieräsarja on nyt otteluvoitoin 2-0 keuruulaisten hyväksi ja tänään pelataan kolmas osaottelu Lempäälässä. Torstaina Keuruulla pelatussa ottelussa vain maalilla parempi ja voitti numeroin 3-2. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet varsin tasaisia, mutta KeuPa on onnistunut viimeistelyssään paremmin. Myös maalivahtipeli Samuli Tervon johdolla on toiminut KeuPalla erittäin hyvin.

Tasoltaan sarjan ensimmäiset ottelut eivät ole vielä yltäneet huippuunsa ja molemmilta joukkueilta odotetaan lisää. Päävalmentaja Härkönenkään ei ollut aivan tyytyväinen torstain peliin, vaikka voitto mieltä lämmittikin. Härkönen peräänkuulutti nöyryyttä tehdä sovittuja asioita. Lauantain ottelusta voidaankin odottaa tähän mennessä vauhdikkainta ja tunteikkainta kamppailua. LeKi joutuu lisäämään riskin määrää ja hyökkäämään aktiivisemmin, mikä taas lisää KeuPalle mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Aiemmissa otteluissa on nähty vain muutamia maalinedusnujakoita ja paineja, joten alkaisiko tänään jo laidat ryskyä ja tunne lisääntyä.

Lempäälään matkaa myös Fanclubin ääriään myöten täynnä oleva bussi, joten kannustuksesta homma ei tänään varmasti jää kiinni. Keuruulla pelin näet Bistro Oton valkokankaalta!

LeKi – KeuPa HT 6.4.2019 Klo 17.00 Lempäälä