Seuraa meitä:       

Ottelusarja katkolle tai tasoihin

Tänään jälleen luvassa kovaa kamppailua! Kuva: Anna Ranta

Tänään mennään jälleen ja tilanne on sama: kolmatta kiinnitystä finaaleihin lähdetään hakemaan ja sarja olisi katkolla Lempäälässä. LeKi otti sarjan avausvoittonsa kotonaan maanantaina, ja kavensi sarjan 2-1. Maanantaina LeKi pääsi ottelussa jo 3-0 johtoon pelin ensimmäisellä puoliskolla, joka vaikeutti soturien peliä. Toisella puoliskolla taas keuruulaiset olivat parempia kahdella ylivoimamaalilla, niistä vastasivat Valtteri Pihlajamäki sekä Sakari Turtiainen. Tänään KeuPa HT:n tehtävänä on saada parempi alku otteluun. Ottelut on helpompi voittaa kun maalaa ensin eikä päästä kaveria karkuun.

Keuruulaiset joutuvat nyt kunnon testiin, sillä kuuden perättäisen voiton jälkeen tuli tappio. Kurssi on jälleen käännettävä takaisin voittojen tielle, sillä otteluvoitoista huolimatta sarja on ollut tasainen. Maalit sarjassa KeuPa HT:lle 9-7. Tänään haetaankin asetelmia loppusarjaa ajatellen, voitolla sarja on katkolla keskiviikkona keuruulaisille, tappiolla sarja on tasan ja sarja onkin vain paras kolmesta. Soturit ovat kuitenkin kevään joukkue, ja yhdestä tappiosta ei säikähdytä!

Tänään 4. välieräkamppailu Keuruulla, lapset (17v ja alle) ilmaiseksi peliin! Aikaisemmissa kotiotteluissa Keuruulla on ollut huikea tunnelma, tule kannustamaan KeuPa HT voittoon ja pidetään yhdessä ääntä!

KeuPa HT - LeKi 8.4.2019 Klo 18:30 Keuruun jäähallissa