Seuraa meitä:       

Kumpi ottaa kolmannen kiinityksen?

Vääntö jatkuu keskiviikkona Lempäälässä. Kuva: Jarno Hietanen

 

KeuPan ja LeKin jännittävässä välieräsarjassa pelataan keskiviikkona viides kohtaaminen. KeuPa voitti kaksi ensimmäistä peliä ja LeKi kaksi viimeisintä, joten otteluvoitot ovat tasan 2-2. Keskiviikkona tarjolla on kolmas kiinnitys finaalipaikkaan ja näin ollen perjantaina sarja on katkolla ensimmäistä kertaa keskiviikon ottelun voittajalle. Panokset ovat siis jälleen kovat, kuten Mestiksen välierissä kuuluu ollakin.

KeuPan otteet ovat ailahdelleet viimeisissä otteluissa eikä jostain syystä peli ole ollut samalla tasolla kuin esimerkiksi sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Päävalmentaja Härkönen kaipasi viime pelin jälkeen lisää tasaisuutta ottelun sisällä. Synkkiä hetkiä sekä virheitä tuli liikaa ja siihen Härkönen joukkoineen pyrkii keksimään ratkaisuja keskiviikoksi. LeKille täytyy antaa tunnustusta erinomaisesta maalintekotehokkuudesta sekä maalineduspelaamisesta. LeKin hyökkääjät ajoivat röyhkeästi kohti KeuPa-maalia ja pääsivät irtokiekoista tekemään maaleja luvattoman helposti. Sotureiden tulee olla tylympiä, niin oman kuin vastustajankin maalin edustalla.

Tässä vaiheessa jo tiedetään toisen finaalijoukkueen olevan Imatran Ketterä, joka voitti TuTon suoraan neljässä ottelussa. Se joukkue, joka osaa keskittyä vain yhteen hetkeen ja otteluun tulee olemaan ennakkosuosikki finaaliin menijäksi. Paineiden ollessa kovat täytyy otteluista pystyä myös nauttimaan. Mikäli et Lempäälään lähde ottelua jännittämään, peli näytetään myös Bistro Otossa!

LeKi – KeuPa HT 10.4.2019 Klo 18.30 Lempäälä