Seuraa meitä:       

Taistelu kirkkaimmasta alkaa!

Jatkuuko KeuPan juhlat 1.finaalissa? Kuva: Linus Ranta

Tiistaina alkaa koko Mestis-kauden huipentuma, kun KeuPa ja Imatran Ketterä alkavat mittelemään mestaruudesta. Ensimmäinen näytös pelataan poikkeuksellisesti Lappeenrannassa SaiPan kotiareenalla. Ketterä haluaa mahdollistaa kaikkien halukkaiden katsojien pääsyn ainakin yhteen finaaliotteluun, joten pelipaikan siirto on ymmärrettävää. Ennakkotietojen mukaan otteluun onkin myyty lippuja varsin paljon, joten ottelusarja saa hienon startin heti ensimmäisestä kamppailusta.

Ketterän matka finaaleihin on ollut todella vakuuttava. Ensin puolivälierissä kaatui Jokipojat otteluvoitoin 4-1 ja välierissä TuTo sai todeta imatralaisten paremmuuden otteluvoitoin 4-0. Ketterää on pidetty koko kauden yhtenä vahvimpana mestarisuosikkina ja nyt pudotuspeleissä otteet ovat vain parantuneet. Joukkueesta löytyy osaamista ja kokemusta, niin hyökkäyksestä kuin puolustuksestakin. Jarno Lippojoki, Marlo Koponen, Konsta Mesikämmen, Jesse Juntheikki ja Joona Jääskeläinen ovat sellaisia nimiä, joita jokainen Mestis-joukkue ottaisi koska vain omaan joukkueeseensa. Tähän, kun lisätään vielä yksi sarjan parhaista veräjän vartijoista eli Karolus Kaarlehto, niin kasassa on äärimmäisen kova vastus.

Imatralla on saatu valmistua finaaleihin jo viime viikon maanantaista, kun taas Keuruulla finaalipaikka ratkesi vasta perjantaina. Ketterä on saanut levätä ja parannella kolhujaan noin viikon, mutta toisaalta he ovat ehtineet jännittää ja odottaa finaalien alkua KeuPaa pidempään. KeuPa on onnistunut pitämään kokoonpanonsa koko pudotuspelien ajan lähes samanlaisena ja pahemmilta loukkaantumisilta on vältytty. Todennäköisesti samalla miehityksellä jatketaan myös tiistaina Lappeenrannassa. Sotureiden mielissä on varmasti vielä muistissa myös Suomen Cup -tappio juurikin Ketterää vastaan, mikä varmasti lisää joukkueen voitonnälkää. 

Mielenkiintoinen huomio liittyy nykyisin Ketterää edustavaan Ville Paalaseen, joka vielä viime kaudella viiletti KeuPa-paidassa. Paalanen on voittanut peräkkäin kaksi mestaruutta, ensin SaPKossa 2017 ja sen jälkeen KeuPassa 2018. Olisi todennäköisesti jonkinlainen ennätys voittaa kolme mestaruutta putkeen ja vieläpä eri seuroissa.

Finaaliherkkua pääset seuraamaan tietysti lähtemällä KeuPa FanClubin matkassa Lappeenrantaan. Keuruullakin peli näytetään tuttuun tapaan Bistro Otossa. Nyt on aika nauttia, ainutlaatuista kiekkoherkkua vielä hetken aikaa tarjolla!

Ketterä – KeuPa HT 1.finaali 16.4.2019 Klo 18.30 Lappeenranta