Seuraa meitä:       

Osa 2 ja kotiyleisön eteen

Saako keuruulaisyleisö juhlan aihetta tänään? Kuva: Tomi Autio

 

KeuPan ja Ketterän finaalisarja alkoi tiistaina Lappeenrannan loppuunmyydyssä Kisapuiston jäähallissa. Ketterän 5-4 voittoa oli saapunut seuraamaan lähes 5000ihmistä eli halli oli loppuunmyyty. Ottelussa sattui ja tapahtui ties mitä ja hienoa maaleja nähtiin molemmilta joukkueilta. Ensimmäinen näytös oli suhteellisen tasainen ja ratkesi vasta 9sekuntia ennen päätössummeria. Tuossa vaiheessa monet olivat valmistautumassa erätauon viettoon, vaan ei tarvinnutkaan.

KeuPalla oli ajoittain vaikeuksia päästä omalta puolustusalueeltaan liikkeelle nopeasti. Ketterä painosti kovaa ja korkealta, mikä tuotti KeuPa-puolustajille haasteita. Virheisiin ei juurikaan ole varaa, sillä imatralaisilta löytyy jokaisesta kentästä huikea määrä taitoa ja paikan tullen he kyllä rankaisevat. Keuruulaisyleisö on tänään KeuPan puolella ja tuo varmasti lisäboostia pelaajille. Otteluun odotetaan kauden ennätysyleisöä, jopa 1000 katsojan raja voi rikkoutua. Kumpikaan joukkueista ei ollut avauskohtaamisessa parhaimmillaan ja voidaan odottaakin molempien joukkueiden parantavan otteitaan, nyt on alkujännitykset jännitetty.

Tule sinäkin kannustamaan soturit voittoon yhdessä muiden keuruulaisfanien kanssa! Yleisöä tulee olemaan paljon, joten varaudu ruuhkiin ja tule paikalle jo hyvissä ajoin. Tervetuloa!

KeuPa HT – Ketterä 2.Finaali 18.4.2019 Klo 18.30 Keuruu