Seuraa meitä:       

Imatran lauantailöylyihin

Lauantaina on taas tosi kyseessä ja finaalisarjan kolmas osaottelu pelataan Imatralla loppuunmyydyn katsomon edessä. Kaksi ensimmäistä kohtaamista on päättynyt Ketterän voittoon, ensimmäinen numeroin 5-4 ja toinen 2-3. Lauantain ottelusta voidaan odottaakin tasaista vääntöä, kuten aiemmistakin kohtaamisista. Tunnelmaakin ottelussa tulee olemaan, sillä katsomo on loppuunmyyty ja myös KeuPa-faneja paikalle bussilastillinen matkaa.

KeuPa ei ole jostain syystä saanut vielä pelinopeuttaan sille tasolle, mitä Ketterän tasoista vastustajaa vastaan pitäisi olla. Hyökkäyksiin lähdöissä ja kaksinkamppailupelaamisessa on ollut vaikeuksia. Ketterä on onnistunut hallitsemaan otteluita KeuPaa enemmän ja ollut selkeästi vahvempi kaksinkamppailuissa. Toisaalta aiemmat pelit olisivat voineet kääntyä myös KeuPan hyväksi, sillä ne ovat päättyneet vain maalin erolla imatralaisten hyväksi. Sotureiden tulee löytää jostakin ripaus lisää nopeutta ja kamppailuvalmiutta, mikäli haluavat kaventaa ottelusarjan lauantaina. Ketterä ei tule varmasti antamaan kotikaukalossaan mitään ilmaiseksi, eli haaste on äärimmäisen kova.

Mikäli KeuPa löytää lauantaina vielä uuden vaihteen peliinsä ja pystyy lisäämään pelinopeuttaan, voidaan Imatralla nähdä keuruulaisjuhlat. Päävalmentaja Härkönen sanoi torstain pelin jälkeen, että pitäisi uskaltaa pelata eikä miettiä liikaa. Silloin KeuPalla aiemminkin on peli kulkenut. Enää ei tarvitse jännittää eikä miettiä, nyt pitää uskaltaa pelata ja olla rohkea. Pelataanhan nyt kauden hienoimpia pelejä, Mestis-finaaleja!

Ketterä – KeuPa HT 20.4.2019 Klo 17.00 Imatra