Seuraa meitä:       

Vain voitto kelpaa

Maanantai-iltana Keuruun jäähallissa saatetaan jo juhlia Mestiksen mestaruutta, sillä Ketterä havittelee jo finaalisarjan neljättä voittoaan. Imatralaiset ovat onnistuneet voittamaan kaikki kolme ensimmäistä otteluaan ja sarja on 3-0 Ketterälle. Otteluiden tasaisuudesta kertoo se, että jokainen ottelu on päättynyt maalin erolla. Jokaisessa pelissä on myöskin saanut jännittää aivan viimeisille sekunneille saakka ennen kuin voittaja on ratkennut.

Lauantaina Imatralla pelatussa ottelussa KeuPa esitti parasta peliään tässä finaalisarjassa. Vaikka Ketterällä oli hyviä painostusjaksoja, KeuPa oli uhrautuvainen eikä antanut huippupaikkoja kovinkaan montaa. Lisäksi Samuli Tervo oli maalillaan jälleen erinomainen. Moni olisi voinut suoda KeuPallekin tuosta ottelusta voiton, mutta lopulta Ketterä onnistui jälleen ottamaan yhden kiinnityksen lisää. Enää tappioihin ei ole varaa, vaan tästä eteenpäin täytyy ainoastaan voittaa. Moni on jo varmasti KeuPan mahdollisuudet tässä finaalisarjassa haudannut, mutta täytyy muistaa otteluiden olleen äärimmäisen tasaisia ja tilanne otteluvoitoissa voisi olla myös toisin päin. Myöskään ottelusarjan katkaiseminen ei ole koskaan helppoa, joten saa Ketteräkin antaa parhaansa kaukaloon, mikäli mielii tänään Keuruulla mestaruutta juhlia.

Nyt soturit on ajettu selkä seinää vasten, joten tuki on tarpeen. Soturit ei ole vielä luovuttanut, toivottavasti ei katsojatkaan. Tänään tarvitaan kaikki kannustus yleisöltä, jotta taistelu jatkuu vielä maanantai-illan jälkeenkin!

KeuPa HT – Ketterä 22.4.2019 Klo 17.00 Keuruu