Seuraa meitä:       

Selkä seinää vasten Imatralle

KeuPalta vaaditaan keskiviikkonakin venymistä. Kuva: Anna Ranta

 

Keskiviikkona on jälleen sama tilanne kuin maanantaina, vain voitto kelpaa tai muuten Imatran Ketterä pääsee juhlimaan mestaruutta. KeuPa onnistui maanantaina kotikaukalossaan kaventamaan sarjan tilanteeseen 3-1. Ottelu oli jälleen äärimmäisen tasainen ja ratkesi Teemu Hutun maalilla vasta jatkoajalla eikä imatralaiset päässeet vielä juhlimaan mestaruutta.

KeuPan esitykset ovat olleet nousujohtoisia koko ottelusarjan ajan ja maanantain voitto olikin täysin ansaittu hyvän taistelun jälkeen. Keskiviikkona Imatran jäähalli on jälleen loppuunmyyty ja koko kaupunki odottaa Ketterän ratkaisevan mestaruuden kotiyleisön edessä. Helpolla KeuPa ei keskiviikkona taivu, mikäli soturit saavat kaivettua samanlaisen taisteluilmeen kuin kahdessa aiemmassa ottelussa. Päävalmentaja Härkönen sanoi viime ottelun jälkeen, että enää ei juuri mitään muuteta vaan peli ratkeaa siihen, kumpi joukkueista on valmiimpi tekemään hommia sekä repimään ja raastamaan vastustajaa. Mielenkiintoinen huomio aiemmista peleistä on myös se, että KeuPa on onnistunut tekemään avausmaalin jokaisessa ottelussa.

Onnistuuko KeuPa venyttämään finaalisarjan ratkaisua vielä eteenpäin vai pääseekö Ketterä juhlimaan mestaruutta kotiyleisön edessä? Bistro Oton kisastudiossa voit seurata keskiviikon finaalia, mikäli et paikan päälle ole menossa.

Ketterä – KeuPa HT 23.4.2019 Klo18.30