Seuraa meitä:       

Esittelyssä KeuPa HT:n uudet pelaajasopimukset

KeuPa HT on julkaissut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2019-2020, joista tänään uusimmat nimet ovat Olli Maansaari, Jani Kluuskeri sekä Ilmari Karhapää. Tällä viikolla on julkaistu yhteensä 9 pelaajasopimusta, joista osa on uusia sopimuksia ja osa jatkosopimuksia vanhoille pelaajille.

Nyt esittelyssä kaikki tähän asti kiinnitetyt pelaajat:

Joni Piipponen (H) 

Kyllä kaikki nyt Piipposen muistaa? Tällä kaudella 22 runkosarjaottelussa laitahyökkääjä latoi tehot 12+6 ja pudotuspeleissä 16 ottelussa 2+4. 24-vuotias nurmijärveläinen on edustanut KeuPaa kahdella viime kaudella ja kuuluu joukkueen johtohahmoihin. 

Mikko Lahtinen (P) 

Mikkohan se siinä! Viime kauden luottopakki pelasi täydet 50 ottelua runkosarjassa. Tehoja kaudella kertyi 4+3, pudotuspeleissä 17 ottelussa tehot 0+1. 22-vuotias raumalainen on pelannut Keuruulla kolme viime kautta ja viime kaudella Lahtinen toimi yhtenä joukkueen varakapteenina. 

Jani Siekkinen (H) 

Janikin pelaa Keuruulla ensi kaudella! Viime kaudella 44 ottelussa tehot 6+6, pudotuspeleissä  Siekkinen kahmi 17 ottelussa 5+7. Viime kausi oli Siekkisen ensimmäinen KeuPa-paidassa. Nuori hyökkääjä on Rauman Lukon kasvatteja, ja ennen KeuPa HT:tä Siekkinen pelasi Lukon juniorijoukkueissa. 

Justus Mikkonen (H) 

Viime kaudella KeuPa HT:ssä sekä JYPin A-junioreissa pelannut hyökkääjä. KeuPassa 32 runkosarjaottelua tehoin 8+7. Jyväskylästä kotoisin olevalla Mikkosella on myös Liigakokemusta yhden ottelun verran JYPin paidassa. 

Kristian Falck (P) 

JYPin kasvattipakki, JYPin A-junioreissa viime kaudella 25 ottelussa tehot 1+6. Jyväskylästä kotoisin oleva Falck omistaa myös maajoukkuekokemusta, sillä Falck on pelannut nuorten U20 Maajoukkueessa 4 ottelua. Falckille ensi kausi on ensimmäinen miesten sarjassa. 

Konsta Keteli (H) 

JYPin A-junioreissa viime kaudessa 41 ottelussa tehot 21+18. Ähtäristä kotoisin oleva 20-vuotias hyökkääjä on pelannut pääasiassa JYPin juniorijoukkueissa, ja ensi kausi tulee olemaan ensimmäinen miesten sarjassa. Ketelillä on tilillään myös maali kansainvälisillä kentillä, kun kaudella 13-14 Keteli pelasi Suomen U16-maajoukkueessa. 

Olli Maansaari (H) 

HPK:n A-junioreissa viime kaudella 37 ottelua tehoin 8+14. Viime kaudella myös lainalla LeKissä kaksi ottelua. 20-vuotias keskushyökkääjä on pelannut Liigassa kaksi ottelua HPK:n paidassa ja teki toisessa maalin. Maansaarella on myös paljon maajoukkuekokemusta ja hän oli mukana voittamassa U18 MM-hopeaa kaudella 16-17.

Jani Kluuskeri (P) 

Lukon A-junioreissa Nuorten SM-liigaa 48 ottelua tehoin 5+8 ja pelipaikaltaan puolustaja. 20-vuotias uusikaupunkilainen on pelannut myös maajoukkuepelejä juniorimaajoukkueissa. 

Ilmari Karhapää (P) 

Jokereiden A-Junioreissa Nuorten SM-liigassa 39 ottelussa 5+12. Puolustajana pelaava 20-vuotias Karhapää on myös pelannut EC Salzburgin juniorijoukkueessa Itävallassa. Viime kaudella Karhapää pelasi myös yhden ottelun Suomen Cupissa Kiekko-Vantaan paidassa. 

 

Lisää sopimuksia luvassa myöhemmin!