Seuraa meitä:

KeuPa HT - KOOVEE 4-3vl - Mainio Kenraaliharjoitus Suomen cupiin

Janne Kumpulainen palkittiin soturien parhaana, kun KeuPa HT kaatoi lauantaina Ähtärissä pelatussa harjoitusottelussa KOOVEEN voittolaukausten jälkeen

Ähtärissä pelattu harjoituspeli toi esiin isäntien vahvuudet. KeuPan kova liike jätti KOOVEEN telineisiin ja huolellisemmalla viimeistelyllä olisi maalisarake voinut kasvaa tuplastikin.
KeuPa vei avauserää mennen tullen. Vierailla oli isoja haasteita päästä maalipaikoille ja toisessa päässä KeuPa loi paikkoja liukuhihnalta. Ensimmäinen osuma nähtiin ajassa 10.31 kun WHL:sta Suomeen palannut Valtteri Kakkonen iski avausosumansa soturipaidassa. Vain 18 sekuntia myöhemmin Sakari Turtianen päätti komean kuvion maaliin ja lisäsi KeuPan johtoa. Syöttäjiksi merkattiin Janne Kumpulainen ja Joni Piipponen. Ajassa 14.39 KOOVEE sai vielä aikaan kavennuksen. Erän lopulla nähtiin myös nujakkaa, kun maalintekijä Kakkonen ja KOOVEEN Miro Nalli hakivat asetelmia kauteen pienten jäähyjen arvoisesti.

Toisessa erässä vieraspäädyssä nähtiin pitkiä painostusjaksoja. Koovee pääsi kuitenkin kuin varkain tasoihin KeuPan hieman nostettua jalkaa kaasulta. KeuPa sommitteli ajassa 34.17 komean kuvion, jonka päätteeksi Atro Leppänen viimeisteli 3-2-maalin. Maalin alustivat Mikko Lahtinen ja Kumpulainen. Paineesta huolimatta Koovee tuli vielä kerran. Tehokkaasti paikkansa käyttänyt vierailija runnoi kiekon maaliin ajassa 36.22 ja näin peli oli jälleen tasan.

Kahden erän jälkeen joukkueet ja tuomaristo päättivät jättää kolmannen erän pelaamatta jäänhoidon haasteiden takia. Ähtärin talkoolaiset olivat tehneet hienoa työtä, mutta jääkoneen rikkoutuminen esti jäänajon erätauolla. Päätöserän sijaan lauottiin voittolaukauskilpailu, jonka KeuPa vei lukemin 3-2. KeuPalta maalinteossa onnistuivat Totte Moberg ja Mikko Lahtinen kahdesti. Ottelun parhaina palkittiin KeuPan Kumpulainen ja KOOVEEN maalivahti Kristian Tamminen.

KeuPan pelit jatkuvat tulevana keskiviikkona Suomen cupissa kun itsensä alkusarjasta jatkoon pelannut Peurunka HT vierailee Keuruulla. Ottelu alkaa klo 18.30.