Seuraa meitä:       

Pelamo jatkaa KeuPa HT:ssa!

 

Kuva: Tomi Autio

KeuPa HT:n viime kauden paras pistemies Jesse Pelamo on tehnyt tulevan kauden kestävän sopimuksen joukkueen kanssa. 39 pistettä kaudella 2018-2019 takonut taitava keskushyökkääjä on tuttu keuruulaisille jo neljän edellisen kauden ajalta. KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Eronen kommentoi Pelamon sopimusta: ”Olen erittäin mielissäni tästä sopimuksesta. Jesse on kuulunut pari edellistä kautta Mestiksen kärkisenttereihin ja totta kai tämän tasoinen pelaaja tuo koko joukkueeseen kokemusta ja ammattimaisuutta.”

Puolustaja Atro Leppäsen kanssa on myös solmittu sopimus. A-juniori-ikäinen Leppänen vahvistaa joukkueen alakertaa tulevan kauden ajan. ”Positiivinen yllätys ja Atron potentiaali oli nopeasti nähtävissä. Pelaajalla on vahva peliäly ja ennakkoluuloton asenne, odotan mielenkiinnolla, miten kehitys jatkuu kauden aikana”, kommentoi päävalmentaja Niko Eronen.

Try-out sopimuksella alkukauden KeuPa HT:n mukana olleiden Totte Mobergin, Vili Vesalaisen ja Konsta Jääskeläisen sopimuksia ei jatkettu. Myös puolustajien Kristian Falckin ja Ilmari Karhapään sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä pelaajien kanssa.