Seuraa meitä:       

KeuPa HT vahvistuu erittäin lupaavalla nuorella hyökkääjällä!

KeuPa HT teki todella kovan ja mielenkiintoisen hankinnan, kun 17-vuotias Joona Kiviniemi  liittyy joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi. Kiviniemi on pelannut alkukauden Pohjois-Amerikassa WHL:ssa Swift Current Broncosissa 15 ottelua tehden niissä kymmenen tehopistettä. Kärppien junioreista maailmalle lähteneellä hyökkääjällä on tilillään myös nuorten maaotteluita alle 17-vuotiaden joukkueessa.

”Saatiin hyvä ja lupaava nuori pelaaja, jolla paljon vahvuuksia hyökkäyspeliin, kuten hyvä laukaus ja pelikäsitys. Joona pelaa nopeaa ja suoraviivaista jääkiekkoa, joka sopii meidän pelityyliin. Todella hienoa saada tällainen paljon potentiaalia omaava hyökkääjä meille. Olisi ollut muitakin ottajia, mutta halusi nimenomaan tulla Mestiksen kärkipään joukkueeseen, joten voidaan olla todella tyytyväisiä”, kommentoi KeuPa HT:n valmentaja ja pelaajakoordinaattori Tomas Westerlund uutta hankintaa.

Kiviniemi liittyy joukkueen vahvuuteen jo tänään. Mahdollisen Mestis-debyytin hyökkääjä tekee jo tulevana viikonloppuna, mutta viimeistään ensi viikolla.

Kiviniemen kummiyrityksenä toimii Kestools Oy