Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n pelaajistossa muutoksia- Lehtonen tekee paluun!

 Joukkueen edelliskauden kapteeni, Waltteri Lehtonen liittyy joukkueseen. Alustavasti Lehtosen sopimus on kuukauden mittainen, jonka jälkeen tehdään päätöksiä loppukauden suhteen. Pelaaja itse kommentoi tilannettaan seuraavasti:

-Viime kauden jälkeen piti saada henkilökohtaisesti taukoa jääkiekosta ja miettiä vähän tulevaisuutta, koska pelaamisen ilo oli kateissa. Loppukesän ja syksyn aikana palo syntyi takaisin kaukaloon, olen taas treenannut kovaa! Iso kiitos KeuPalle, että antavat vielä mahdollisuuden päästä pelaamaan ja testaamaan missä omat rajat jääkiekkoilijana menevät.

 

Samalla on tehty loppukauden sopimus maalivahti Joonas Haraldin kanssa. Pelicans- kasvatti Harald on pelannut kahden edellisen kauden ajan Mestistä Jokipoikien riveissä.

-Hieno fiilis päästä joukkueen mukaan ja pelaamaan, oma kauden aloitus hieman venähti mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Syksyn aikana on oltu paljon jäällä ja olen saanut olla fysiikkavalmennuksessa, mikä antaa hyvät lähtökohdat hypätä tässä vaiheessa mukaan.

 

Maalivahti Nico Vikstén ja hyökkääjä Joona Kiviniemi siirtyvät pois rosterista. Kiviniemen kanssa yhteisymmärryksessä tehty päätös siirtyä Kärppien organisaatioon tukee tässä vaiheessa paremmin pelaajan tavoitetta kehittyä kohti ammattilaisuraa. Vikstén keskittyy tulevaisuudessa muihin haasteisiin jääkiekon ulkopuolella, pohdittuaan päätöstä jo pidemmän aikaa. Kunnioitamme päätöstä ja toivotamme tsemppiä tulevaan!