Seuraa meitä:       

Voittava Joukkue Seminaari 11.3. Keuruulla!

Mestiksen runkosarja alkaa olemaan loppusuoralla ja KeuPa HT:n osalta kotiotteluita on enää kaksi. Maaliskuussa on tulossa runkosarjan kahden viimeisen kotiottelun lisäksi jo kolmatta kertaa Voittava Joukkue seminaari Keuruulle. Seminaari järjestetään 11.3. ja ovet aukeavat yleisölle 13:30 ilmoittautumisen ja alkukahvittelun merkeissä. Seminaari starttaa 14:00. Tämän vuoden puhujakaarti on erittäin mielenkiintoinen ja alustukset avaavat tiimin rakentamista ja johtamista monista eri näkökulmista.

Ville ”Nemo” Nieminen varsin pidetty persoona ja tunnettu viiltävistä kiekkoanalyyseistaan. Stanley Cup- voittajana sekä jääkiekkovalmentajana hänellä on kokemusta voittamisesta niin kuin myös häviämisestäkin. Niemisen analyysit työyhteisöjen rakentamisesta ja johtamisesta on kiinnostavaa kuultavaa yritysten ja työyhteisöjen päättäjille ja esimiehille.

KeuPa HT:n valmentajanakin toimineen Niemisen yksi lentävistä lauseistaan ”Aina ei voi voittaa, mutta silti kannattaa koittaa” on läsnä urheilussa, mutta täysin totta myös yritysten arjessa.

E-urheilun räjähdysmäinen kasvu viimeisten vuosien aikana on tuonut aivan uuden ulottuvuuden urheilubisnekseen. ”Nykyajan nuorten” palkkaaminen ja johtaminen on koettu vanhempien sukupolvien osalta varsin haasteelliseksi. Nuorempaa sukupolvea kiehtova pelimaailma ja e-urheiluorganisaatiot ovat onnistuneet kuitenkin hyödyntämään nuorten potentiaalin tässä stressaavassa ja paineensietokykyä vaativassa ympäristössä. Timo Tarvainen on toiminut e-urheilun ja kilpapelaamisen parissa jo vuodesta 2009. KOVA eSport joukkueen managerina ja johtajana toimiva Tarvainen tuo oman näkökulmansa tiimien rakentamiseen ja uuden sukupolven johtamiseen.

Työelämässä syntyy jatkuvasti konflikteja ja haasteita ihmisten välille, mikä vaatii ammattitaitoista johtamista. Timo Favorin on yksi maamme arvostetuimmista jääkiekkotuomareista, joka yli 1000 Sm-Liiga ottelun sekä erityisopettajan kokemuksella tuntee tilannejohtamisen haasteet ja pystyy antamaan hyviä neuvoja vahvojen tunnekuohujenkin keskellä tapahtuvaan tilannejohtamiseen.

 

Keuruu on maamme pienin paikkakunta, jossa pelataan ammattilaisjääkiekkoa. Vaikka KeuPa HT on seudun ylpeyden aihe ja jopa mestaruuteen saakka kasvanut menestys on otettu innolla vastaan, ei tämän tason urheilutarjonta alueellamme ole itsestäänselvyys. Tiesitkö muuten, että Mestis on todistetusti Suomen toiseksi seuratuin palloilusarja. Vastikään se putsasi palkintopöydän vuotuisessa Sponsorointi ja Tapahtuma- gaalassa vastuullisella ja suuntaa näyttävällä, Veripalvelun kanssa toteutettavalla ”Hengenpelastajaliiga” kampanjalla. Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro kertoo seminaarissa lisää sarjan visioista ja suunnitelmista.