Seuraa meitä:       

Ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä - kevään pudotuspelit peruuntuvat

Suomen valtioneuvosto antoi torstaina 12.3. suosituksen, että yli 500 hengen yleisötilaisuudet tulisi perua toukokuun loppuun saakka. Suomen Jääkiekkoliitto noudattaa valtioneuvoston suositusta ja peruuttaa Mestiksen kevään pudotuspelit, joiden piti alkaa tulevana lauantaina 14.3. Päätöksellä halutaan hillitä koronaviruksen leviämistä Suomessa. 

KeuPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky kommentoi pudotuspelien peruuntumista:

Pudotuspelien peruuntuminen on iso isku koko jääkiekkoyhteisölle. Pudotuspelit sytyttävät aina ihan omalla tavallaan niin pelaajat, valmentajat, toimitsijat kuin tietenkin myös yleisön. Jokaisen Mestis-joukkueen tähtäin on kevään pudotuspeleissä aivan ensimmäisestä runkosarjapelistä lähtien, joten pelien jääminen tältä kaudelta väliin tekee tilanteesta aivan poikkeuksellisen. 

KeuPa HT selvitti tiensä pudotuspeleihin vaiherikkaan runkosarjan jälkeen, kuten joukkue on tehnyt jokaisella Mestis-kaudellaan. Ihmisten joukkue todisti jälleen kerran olevansa kevään joukkue ja näitä isoja pelejä oltiin odotettu. Kuitenkin nyt on kyse isommista asioista kuin jääkiekko, ja ihmisten terveys menee kaikessa etusijalle, joten pudotuspelien peruminen on tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ainut vaihtoehto - niin raskas kuin tuo päätös onkin. 

KeuPa HT kiittää kaikkia pelaajiaan, valmentajiaan, toimitsijoitaan, työntekijöitään, yhteistyökumppaneitaan ja upeita fanejaan kuluneesta kaudesta. Tiedotamme tulevina viikkoina ensi kauden rakentumisesta.

Suomen Jääkiekkoliiton tiedote päätöksestä http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaa-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaan-maaottelut-peruttu