Seuraa meitä:       

Lähde mukaan rakentamaan uutta- Ihmistenjoukkueen kausikorttihaaste

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Koronaviruksen torjunta näkyy ja tuntuu hyvin konkreettisesti jokaisen Suomalaisen arjessa. Kevään joukkueelle, KeuPa HT:lle, tämä näyttäytyi erittäin ikävällä tavalla – pudotuspelien peruuntumisella. Koska kausi loppui lyhyeen, suuntaamme katseemme kohti ensikautta ja teemme työtä sen eteen, että kahden edellisen kevään kaltaiset unohtumattomat menestystarinat olisivat jälleen kaukalon puolella mahdollista Keuruulla.

Rakentaaksemme uutta ja parempaa, ihmisten joukkue tarvitsee nyt kaikkia teitä kannattajia, etäkannattajia, yhteistyökumppaneita, tukijoita, eli siis koko KeuPa-perhettä ja vähän perheen tutun tuttujakin avuksi. Tänään keskiviikkona 18.3.2020 on lanseerattu ihmisten joukkueen kuukauden mittainen kausikortti haaste.

Seisomakausikortin haastehinta on 99€ (norm.199€). Haaste on saada 400 kausikorttitilausta 19.4.2020 klo 23.59 mennessä, jolloin hinta toteutuu. Korttien laskutus tapahtuu, mikäli haaste saadaan toteutettua. Lisäksi haasteen toteutuessa on kaikilla halukkailla mahdollisuus myös ”upgradeta” tuo seisomakausikortti istumakausikortiksi +99€:lla. Myyntiin tulee myös normaalit istumakausikortit, jolla on mahdollista varmistaa se oma paikka jo nyt. Normaalien kausikorttien hinta on 299€ ja ne lasketaan haasteeseen mukaan.

KeuPa HT, mikä on perustettu toukokuussa 1995, täyttää keväällä 25-vuotta. Olemme selvinneet monista epävarmoista ja hankalista tilanteista aikaisemminkin ja miten niistä on selvitty, on nimenomaan KeuPa-hengellä, yhteistyöllä ja välittämisellä. Tällä ihmeellisellä KeuPa-perheen yhteisöllisyydellä KeuPa HT on pienen paikkakunnan isona joukkueena näyttänyt esimerkkiä ja luonut toivoa koko Suomen urheilulle ennenkin. Joten Lähdetään yhdessä rakentamaan uutta, vieläkin parempaa ihmisten joukkueen yhteisöä ja varmistetaan, että Keuruun Jäähallissa iloitaan ja juhlitaan jälleen ensikaudella! 

Kausikortin pääset varaamaan tästä: Kausikorttihaaste varauslomake

 

Varausehdot löydät täältä: Varausehdot

Haastekausikortti ei ole henkilökohtainen, vaan vapaasti käytettävissä.