Seuraa meitä:       

Samuli Tervo palaa ihmisten joukkueeseen!

 

KeuPa HT saa mieluisan paluumuuttajan, kun joukkueessa kausina 17-18 ja 18-19 pelannut Samuli Tervo palaa Keuruulle. Viime kauden Imatran Ketterän riveissä pelanneen maalivahdin sopimus on yksivuotinen. Tervo oli isossa roolissa etenkin keväällä 2019, kun KeuPa HT eteni pudotuspeleissä kahdeksannelta sijalta lähteneenä aina finaaleihin asti. Päävalmentaja Westerlund on erittäin tyytyväinen tutun maalivahdin palattua ihmisten joukkueeseen ja uskoo, että Tervo tulee jatkamaan kehitystään myös tulevalla kaudella:

”Tämä mies ei esittelyjä kaipaa ja loistavaa, että saadaan Tervo takaisin kotiin. Samuli on pystynyt pelaamaan jo useamman kauden Mestiksessä hyvällä tasolla, mutta uskon että kaikkea potentiaalia ei ole vielä mitattu.”

Tervo itse on myös mielissään kotiinpaluusta ja odottaakin jo innolla uutta kautta:

”Mahtava fiilis palata kotiin ja en malta odottaa, että pääsee pelaamaan taas meidän fanien edessä. Tiedän, että ensi kaudelle meille on tulossa todella hyvä joukkue ja mahdollisuudet pärjätä ovat loistavat. Itsellä tavoitteena on ottaa kehityksessä seuraava askel ja uskon, että näin tuleekin tapahtumaan tutussa ympäristössä kovasti töitä tekemällä.”

KeuPa HT:lla on nyt sopimukset ensikaudeksi maalivahdin, kolmen puolustajan ja neljän hyökkääjän kanssa. Nimet ja sopimustilanteen näet tästä: https://www.keupaht.fi/joukkue