Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n joukkue vahvistuu kolmella hyökkääjällä

KeuPa HT:n tulevan kauden joukkue vahvistuu, kun jatkosopimuksen tehnyt Konsta Keteli sekä uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Tommi Niskanen ja Niklas Lehikoinen pukevat soturipaidan ensikaudella päälleen. Sopimukset ovat yksivuotisia.

 

Konsta Keteli, 21, väläytteli jo ensimmäisellä kaudellaan Mestiksessä potentiaaliaan ja paransi pelaamista koko kauden. Viime kaudella KeuPa HT:ssa tehoin 5+17 pelanneen Ketelin jatkosopimus on myös päävalmentaja Westerlundin mieleen:

- Hienoa, että ”Konu” jatkaa meillä. Hän pelasi nousujohtoisen kauden ja uskon, että hän pystyy ottamaan isoja harppauksia kehityksessään ensikaudella.

 Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät viime kaudella Nuorten SM-Liigaa JYPissä pelanneet Tommi Niskanen,21, ja Niklas Lehikoinen, 20. Westerlund on tyytyväinen uusiin kiinnityksiin:

-  Niskanen oli koko viime kauden isossa roolissa Nuorten Sm-liigassa. Hän on monipuolinen ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskellä. Lehikoinen on luonnekaveri ja periksiantamaton kamppailija. Hänellä on hyvä asenne sekä työmoraali ja hän tekee paljon asioita joukkueen eteen. Näillä kolmella sopimuksella saadaan myös hyvää jatkumoa Keski-Suomalaiselle pelaajapolulle.

 KeuPa HT:n joukkueen rakennus etenee aikataulussa ja tämän hetken sopimustilanteen näet tästä: https://keupaht.fi/joukkue