Seuraa meitä:       

Max Waltherista KeuPa HT:n apuvalmentaja

KeuPa HT:n valmennustiimi täydentyy, kun Max Walther toimii kaudella 2020-21 joukkueen apuvalmentajana. Walther, 23 on nuoresta iästään huolimatta valmentanut useita vuosia erilaisissa ympäristöissä:

- Ensimmäinen valmennuspesti Heinolan kiekon junioreissa oli kaudella 2012-13. Tämän jälkeen yhteensä viisi kautta meni Heinolan Kiekon sekä Pelicansin junioreiden riveissä. Muutamana viime kesänä olen auttanut vanhempia pelaajia fysiikkaharjoittelun ohjelmoinnissa sekä toteutuksessa. Viime kautena olin Pelicans C1 Akatemian vastuuvalmentajana.

Ensimmäistä kauttaan Mestiksessä ja KeuPa HT:ssa aloittava Walther muuttaa Keuruulle kesän aikana. Työt alkavat virallisesti elokuun ensimmäisenä päivänä:

- Erittäin odottavainen fiilis ja tottakai innoissani olen tulevasta pestistä. Mestis on iso osa suomalaista jääkiekkoa ja on hienoa olla ensi kaudella osana sitä. Tämä on itselleni iso steppi urallani ja mikäs sen parempi, kuin päästä aloittamaan työt nimenomaan KeuPa HT:ssa. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja Keuruulla onkin kuulemma ehdottomasti tämän sarjan parhaat fanit. 

Valmentaja Walther kokee olevansa helposti lähestyttävä ja määrätietoinen. Hänellä on myös iso halu kehittää itseään joka päivä. Päävalmentaja Tomas Westerlundin tuleva aisapari odottaakin toimivaa yhteistyötä valmennukselta:

- Tunnen Tomaksen monen vuoden takaa ja olen erittäin innoissani työskentelystä hänen kanssaan. Tomas omaa valtavan tietotaidon tämän päivän jääkiekosta. Kesän palaverit ja keskustelut ovat osoittaneet, että ajattelutapamme valmentamisesta sekä jääkiekosta ovat hyvin samanlaiset. Odottavaisin mielin tässä mennään kohti elokuuta ja kauden alkua.

KeuPa HT:n ensi kauden johtohenkilöstö on nyt hyvissä kantimissa. Valmentajien lisäksi siihen kuuluvat tällä hetkellä huoltopäällikkö Johannes Manni, huoltaja Tomi Heiskanen ja joukkueenjohtaja Tuomo Riikonen.  Ryhmä todennäköisesti täydentyy vielä ennen kauden alkua.

Kuva: Pelicans