Seuraa meitä:       

Piipposen kesäkuulumiset

KeuPa HT:n kapteeni Joni Piipponen istahti hetkeksi kertoilemaan kesäkuulumisiaan.

Tähän astinen peliura on kuljettanut miestä pitkän tien pääkaupunkiseudulta Keuruulle.- Aloitin jääkiekon Nurmijärven Kurrassa. Sieltä siirryin Etelä-Vantaan Urheilijoihin ja Vantaan joukkueiden yhdistyttyä päädyin Kiekko-Vantaan C-SM-joukkueeseen. Sieltä jatkoin Karhu-Kissoihin, joista palasin Kiekko-Vantaan B-SM-joukkueeseen. Lopulta sitten B-ikäisenä päädyin Jokereihin, jossa pelasin juniorivuodet loppuun, mies kertaa urapolkuaan.

- Hokki meni konkurssiin vuonna 2017, jolloin piti alkaa katselemaan uutta seuraa. Sain joitain tarjouksia ja päätin valita KeuPan. KeuPassa vaikutti mahdollisuus harjoitella paljon omatoimisesti. Silloisen valmentaja Mikko ”Pönö” Heiskasen kanssa käyty puhelinkeskustelu vahvisti hyvää fiilistä.

Hauskana yksityiskohtana mies mainitsee Keuruun olosuhteet

- Hokki-vuosina mietin, että en ikinä pelaisi KeuPassa hallin takia, mies hymyilee.

Nykyään ajatus on kuitenkin toinen.

- Kun tulin Keuruulle, halliin tottui nopeasti. Aamulla oli vähän kylmä. Nykyään kun halli on täynnä ja meteliä piisaa, on paikka yksi siisteimmistä pelata. Yleisö on niin lähellä.

-Keuruu paikkakuntana on pelaajalle hyvä. Ei liikaa tekemistä, niin pystyy varmasti keskittymään olennaiseen eli jääkiekkoon!

Mies on tarttunut kapteenin rooliin ja nauttii arvostusta ympärillään

-En ole mikää hirveen hyvä puhuja tai pumppaaja, mutta uutta oppii koko ajan. Yritän enemmän johtaa esimerkillä ja luoda hyvää ilmapiiriä koppiin. Ja tietysti olla osana pitämässä vaatimustasoa yllä.

Harjoittelu tulevaan kauteen on sujunut hiukan poikkeuksellisissa tunnelmissa.

- Korona vaikuttanut hieman harjoitteluun. Kuntosalilla pääsin aloittamaan vasta pari viikkoa sitten, eikä jäälle pääse. Muuten olen pystynyt harjoittelemaan melkeinpä suunnitelman mukaan.  Paljon on tehty aerobiaa ja nopeusjuttuja, jotka pystyy hyvin tekemään ulkona. Varsinkin nyt, kun kelit on alkanu suosimaan.

Ensi kaudellakin on tavoitteena menestyä

-Joukkueena halutaan menestyä ja uskon, että sellaisen joukkueen saamme myös kasaan. Oma tavoite on ottaa iso rooli johtavana pelaajana joukkueessa, sekä kehittää etenkin luistelua.

Pidemmällä välillä tähtäin on korkealla

-Uran tavoitteena on nousta ylöspäin, eli tehdä jääkiekosta oikeasti ammatti.

Yleisölle mies lähettää iloiset terveiset

-Todella siistiä että saatiin kausikorttikampanja maaliin! Se oli iso apu faneilta seuralle. Nyt kun vielä saadaan kaikki paikalle ja kunnon fiilis halliin. Tämä luo pelaajillekin lisäbuustia.

- Hyvää kesää kaikille ja pysykää terveenä!