Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kolme uutta sopimusta

 

KeuPa HT on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa maalivahti Sami Sunin ja hyökkääjä Veeti Vuorion. Lisäksi valmennus täydentyy maalivahtivalmentajalla, kun Antti Leskinen hyppää mukaan ihmisten joukkueeseen.

Maalivahti Sami Suni, 21, suuntaa Keuruulle Heinolan Peliitoista, missä hän viimeisen kolmen kauden ajan. KeuPa HT:n maalivahtiosasto on näin valmiina kauteen. Päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi tuoretta 1-vuoden maalivahtikiinnitystä:

- Suni on pelannut jo kolmen kauden ajan hyvällä tasolla Mestiksessä ja uskon, että kaikkea potentiaalia ei ole vielä mitattu. Samilla on lisäksi iloinen ja positiivinen asenne, joten hän sopii ihmisten joukkueesen täydellisesti.

Turussa TPS:n juniorimyllyn läpi käynyt ja TuTo:ssa Mestistä parin viime kauden ajan pelannut hyökkääjä Veeti Vuorio saapuu Keuruulle niin ikään yhden vuoden sopimuksella. Vuorio, 24, tuo tarvittavaa fyysisyyttä ja tunnetta ihmisten joukkueeseen. Päävalmentaja Westerlund kommentoi hyökkääjähankintaa:

- Vuorio on isokokoinen voimahyökkääjä, joka pelaa suoraviivaista jääkiekkoa ja tykkää touhuta maalin edessä. Hän tuo joukkueeseemme rutkasti fyysisyyttä ja taklausvoimaa. Uskon, että Veeti pystyy ottamaan meillä seuraavan kehitysaskeleen urallaan.

Lisäksi KeuPa HT:n valmennus täydentyy keväällä 2019 pelaajauransa päättäneellä Antti Leskisellä. Myös KeuPa HT:ssa kaudella 2013-2014 kaksi ottelua pelannut entinen maalivahti tuo tärkeän ja tarvittavan osaamisen valmennukseen.

KeuPa HT:lla on ensi kaudelle sopimukset kahden maalivahdin, kolmen puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa.