Seuraa meitä:       

Turvallisuusohje KeuPa HT:n ottelutapahtumiin

Pyydämme huomioimaan, että THL:n ohjeiden mukaisesti yleisötilaisuuteen ei saa tulla, jos koet, että sinulla on mitään covid-19-tautiin viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeita THL.fi

Osallistumalla tapahtumaan katsoja vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukainen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano ei kokonaan poista katsojalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin. 

  • Älä saavu otteluihin sairaana (pienikin flunssa/yskä)
  • Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta kasvomaskin käyttöä
  • Käytä käsidesiä, hygieniapisteet hallilla on merkitty
  • Muista turvavälit 1-2m, samaan seurueeseen kuuluvat henkilöt voivat istua vierekkäin
  • Muista noudattaa turvavälejä myös seisomakatsomossa sekä jonottaessasi kioskeihin tai WC-tiloihin
  • Ottelun päätyttyä pyydämme katsojia poistumaan rauhassa ja välttämään ruuhkatilanteita

Edellytämme, että kaikkien yli 15-vuotiaiden joilla ei ole terveydellistä estettä, on ottelutapahtuman aikana käytettävä kasvomaskia aina kun se on mahdollista.

KeuPa HT jakaa kasvomaskeja ottelutapahtumien lipunmyynnissä, mutta ruuhkien ja turhien kontaktien välttämiseksi toivomme, että katsojat saapuisivat paikalle jo valmiiksi kasvomaskit päässä.

Maskin käytöstä THL:n sivuilla

KeuPa HT:n runkosarjaotteluissa irtolipun ostaneille ei ole numeroituja paikkoja vaan hajautamme yleisön mahdollisimman laajalle alueelle. Ainoastaan istumakausikorttilaisille on varatut istumapaikat.

Seisomapaikkoja on lisätty sisääntulosta katsottuna tulostaulun vasemmalle puolelle, jotta seisomapaikkalaisilla on myös mahdollisuus levittäytyä mahdollisimman laajasti ympäri hallia.

Tällä hetkellä KeuPa HT:n ottelutapahtumien katsomokapasiteetti on 500 katsojaa.